Share

Incepe US OPEN, turneul la care participa 5 românce. Cine il va transmite

Ultimul turneu de Mare Șlem al anului ce se va desfasura în perioada 31 august - 13 septembrie va fi transmis de Eurosport și Eurosport 2.

Marin Cilic este deținătorul titlului din întrecerea băieților, croatul în vârstă de 26 de ani impunându-se clar în finala cu japonezul Kei Nishikori: 6-3, 6-3, 6-3. A fost primul turneu de Mare Șlem din cariera lui Cilic. De partea cealaltă, Serena Williams domină autoritar întrecerea feminină de la New York adjudecându-și ultimele 3 trofee. Au fost două succese contra Victoriei Azarenka plus titlul din 2014 venit în urma unui meci cu daneza Caroline Wozniacki. De menționat faptul că US Open 2015 este extrem de important pentru Serena Williams, lidera ierarhiei WTA putând realiza Marele Șlem, după victoriile de la Australian Open, Roland Garros și Wimbledon. Ultima oară, această performanță a fost realizată de Steffi Graf în 1998.

România are 5 reprezentante pe tabloul feminin de la Flushing Meadows. Pentru Simona Halep acesta e turnul de Mare Șlem cu cele mai slabe performanțe, ea jucând aici doar optimi de finală în urmă cu 2 ani. Acum, Simona pornește din postura favoritei cu numărul 2 și o va întâlni în deschidere pe Marina Erakovic din Noua Zeelandă. La orizont se întrevede un parcurs cu adversare precum Timea Bacsinszky, Lucie Safarova și Caroline Wozniacki. Iată care sunt adversarele celorlalte românce de pe tablou: Irina Begu vs Olga Govorţova (Belarus), Alexandra Dulgheru vs Angelique Kerber, Monica Niculescu vs Alexandra Panova (Rusia) și Andreea Mitu vs Teresa Smitkova (Cehia). Dintre acestea, doar Andreea Mitu are meci în prima zi. Finalistele de anul trecut, Serena Williams joacă în primul tur cu rusoaica Vitalia Diatchenko în timp ce Caroline Wozniacki o va avea ca adversară pe Jamie Loeb din Statele Unite. Maria Șarapova este cea mai mare absență de pe tabloul feminin, rusoaica fiind nerefăcută după o accidentare mai veche.

La băieți, Novak Djokovic îl întâlnește în primul tur pe brazilianul Joao Souza în timp ce Roger Federer stă față în față cu Leonardo Mayer din Argentina. Andy Murray va avea parte de un prim tur dificil în compania lui Nick Kyrgios în timp ce Rafa Nadal debutează contra lui Borna Coric din Croația. În încercarea de a-și apăra titlul, Marin Cilic deschide turneul printr-un meci cu argentinianul Guido Pella.

Eurosport transmite în direct meciurile de la US Open (31 august - 13 septembrie). Turneul se vede Live online pe Eurosport Player, acolo unde puteti urmari partidele de pe 11 terenuri: Artur Ashe, Louis Armstrong, GrandStand, nr. 4, nr. 5, nr. 6, nr. 7, nr. 10, nr. 11, nr. 13 și nr. 17.

Sursa: http://tv.eurosport.ro


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu