Share

LIVE Ungaria - Romania, in aceasta seara. Echipa probabila a Romaniei

Reprezentativa ţării noastre întâlneşte astazi, respectiv 7 septembrie echipele Ungariei şi Greciei, în preliminariile UEFA EURO 2016. Ambele meciuri sunt transmise în direct la TVR 1 si TVR HD de la ora 21.45.

Naţionala poate rezolva în patru zile o calificare pe care România o aşteaptă de opt ani. La Budapesta şi pe Arena Naţională se joacă meciurile care pot fi decisive pentru obţinerea biletelor pentru Franţa. Pe 4 şi pe 7 septembrie, inimile românilor vor bate la unison, când elevii lui Anghel Iordănescu vor întâlni reprezentativele Ungariei, respectiv Greciei, în preliminariile UEFA EURO 2016. Ambele partide vor fi transmise în direct la TVR 1 si TVR HD.



„Tricolorii" n-au mai pierdut niciun meci cu Ungaria din mai 1981, când au reuşit un 0-1 în deplasare. De atunci, au mai obţinut două egaluri şi o victorie la Budapesta, în meciurile care au contat pentru preliminariile CE 2000, CM 2002 şi CM 2016: 1-1 în octombrie 1988 (gol Viorel Moldovan), 2-0 în iunie 2001 (dublă Marius Niculae), respectiv 2-2 în martie 2013 (Mutu şi Chipciu). Meciul disputat vineri seară pe Groupama Arena (stadionul echipei Ferencvaros) va fi transmis în direct la TVR 1 şi TVR HD, de la ora 21.45 şi va fi precedat de un Studio fotbal, care debutează la 20.45, moderat de Cristian Mândru. Pentru telespectatorii români, partida Ungaria – România va fi comentată de Emil Hossu Longin şi Marian Olaianos.

"11"-le probabil al României

Tătăruşanu - Papp, Chiricheş, Moţi, Raţ - Prepeliţă, Hoban - Torje, Sânmărtean, Chipciu - Keşeru

Sursa: http://www.tvr.ro



Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu