Share

"Poftiți de va iubiți" debuteaza la Antena 1. Fostii Masterchefi cooptati in emisiune

Foștii Masterchefi Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au fost cooptați în emisiunea pe care producătoarea Mona Segall o pregătește pentru această toamnă la Antena 1, Poftiți de vă iubiți. Producția este o extensie a emisiunii Poftiți pe la noi, cu Nea Marin în rol gazdă.

Emisiunea, în care Nea Marin va organiza, alături de vedete, nunți pentru „cupluri care trăiesc o iubire ca în filme”, va debuta la Antena 1 în 14 septembrie și va fi difuzată săptămânal, în zilele de luni și marți. Iar cei trei chefi, care în ultimele două sezoane au realizat Hell’s Kitchen, vor crea acum meniurile pentru nuntă.

Cătălin Scărlătescu: „Bucătarul care va găti la nuntă este cheia succesului. O masă nereușită va strica întreg evenimentul. Felurile de mâncare trebuie să fie proaspete şi lucrate cât mai aproape de ora evenimentului”.

Florin Dumitrescu: „Prima mea nuntă în calitate de chef este poate cea mai interesantă, pentru că am gătit cot la cot cu bucătarii. A fost foarte emoţionant pentru mine să gătesc pentru prima oară pentru un astfel de eveniment și am interacţionat foarte mult cu nuntaşii. E foarte important să vorbiţi cu bucătarul mereu, ca să fiţi siguri că ceea ce vreţi se respectă. Este solicitant să gătești pentru o nuntă, ami ales că montajul farfuriilor trebuie făcut rapid, farfuriile trebuie să arate la fel, indiferent de numărul pe care îl ai de pregătit.”
Sorin Bontea: „Eu aş deschide masa cu o gustare mai consistentă ca prim fel. Apoi, aş recomanda peşte cu sos meunière, tradiţionalele sarmalele care, în opinia mea, nu pot lipsi din meniul unei nunţi, după care friptura. Eu unul nu agreez mixed grill-ul care se servește de obicei la nunți, prefer friptura de vită. Obligatoriu, meniul se încheie cu tort.”

Sursa: http://www.paginademedia.ro




Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu