Share

Doliu național la TV. Ce emisiuni vor lipsi din programele televiziunilor in urmatoarele 3 zile

Cele trei zile de doliu național schimbă radical programele posturilor de televiziune, care vor renunța în această perioadă la emisiunile de divertisment. Guvernul a declarat trei zile de doliu național, în memoria celor 27 de persoane care și-au pierdut viața în incendiul de la Club Colectiv.

Pro TV avea programată azi reluarea emisiunii Vocea României. În locul ei vor fi film și programe speciale de știri. Luni, în program era MasterChef și serialul de comedie Las Fierbinți, care nu vor fi difuzate.

Antena 1 nu va mai difuza emisiunile de divertisment în aceste zile. Astăzi, în program era Te cunosc de undeva, iar mâine seară urma să fie pe post SuperBingo Metropolis și HamTalent. Luni era ziua Poftiți de vă iubiți, în locul căreia va intra altceva. Nici Un Show Păcătos nu va fi pe post. Postul Intact nu va difuza nici publicitate în acesta zile, după recomandarea Uniunii Agențiilor de Publicitate din România, despre care Paginademedia.ro a scris AICI.

Kanal D a renunțat astăzi la reluarea emisiunii Roata norocului, care trebuia difuzată la prânz. Diseară, în loc de Vacanța Mare, postul are în program un film românesc. Duminică seara au fost scoase din grilă alte două emisiuni: Roata norocului și Vacanța mare.

Realitatea TV a oprit difuzarea tuturor spoturilor publicitare de la 11.30. Anuntul a fost facut de Saviana Rusu in timpul jurnalului. - See more at: http://www.paginademedia.ro/2015/10/doliu-national-pe-tv-fara-vacanta-mare-masterchef-ham-talent-te-cunosc-de-undeva-si-capatos/#sthash.pNVnKPHs.dpuf

De asemenea, majoritatea posturilor TV au siglele îndoliate.

Sursa: Pagina de mediaShare on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu