Share

O noua televiziune se lanseaza in Romania. O alta, se va inchide

In maxim 3 saptamani, televiziunea The Medical Channel, un canal care vizeaza educarea telespectatorilor in domeniul medical, se va lansa si in Romania, pentru inceput la operatorul AKTA ( detinut de Digital Cable Systems ), conform directorului de distributie a acestui canal in țara noastra, Anda Mânza, citată de Mediafax, care mai precizeaza că respectivul canal este interesat de distributia si prin intermediul altor operatori.

The Medical Channel apartine de compania independenta Limeclip Ltd din Londra si a fost anterior lansata si distribuita in Slovenia, Bosnia şi Herţegovina, Serbia, Croaţia şi Bulgaria, pe baza unei licente eliberata in Marea Britanie de catre Ofcom.

Programele vor contine sfaturi documentate de la experti in medicina, vor fi prezentate diverse cazuri si opinii ale pacientilor, dar si alte emisiuni deja produse in Anglia, SUA, Slovenia, Croaţia si subtitrate in limba română.

Televiziunea BBC Entertainment România se închide

Televiziunea BBC Entertainment România se închide in data de 1 ianuarie 2016, anunta BBC Worldwide Channels pe pagina de contact dedicata tarii noastre. De fapt inchiderea vizeaza Europa Centrală și de Est, compania precizand că se axeaza pe o noua strategie globala ( concentrată pe zonele premium drama, factual și factual entertainment) care a determinat lansarea BBC First, BBC Earth și BBC Brit.

Compania precizeaza ca pe masura ce noile canale se dezvolta, chiar daca in anumite zone înțelegerile de difuzare se apropie de sfârșit, Europa Centrală și de Est rămâne o prioritate pentru BBC Worldwide, iar multe din programele BBC vor putea fi urmărite în continuare în aceasta zona geografica.

BBC Entertainment va emite in continuare în Turcia, Israel, Emiratele Arabe Unite și Europa de Vest.

Sursa: http://hdsatelit.blogspot.ro/



Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comentarii:

  1. Cel mai de forta proiect! Suntem o echipa dinamica si intr-o ascensiune spectaculoasa in toata tara! Inca mai avem nevoie de colaboratori, asa ca va asteptam urgent sa lucrati intr-un mediu al secolului 21 si sa castigati bani cat mai repede! Oferim o seriozitate de fier si cerem acelasi lucru! Solicitati acum detalii la adresa de email: tara_eusefina@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere