Share

VIDEO. TV Alpha Media, 8 ani de emisie. Concert aniversar de exceptie in acest weekend

Astazi, 15 octombrie, TV Alpha Media, unul dintre cele mai iubite posturi de televiziune din zona Dobrogei, implineste 8 ani de la prima emisie. Cu aceasta ocazie, sambata 17 octombrie 2015, in Piata Decebal din Medgidia va avea loc un spectacol la care vor participa nume importante ale muzicii populare sau pop-rock de la noi. Concertul va fi transmis in direct te TV Alpha Media, incepand cu ora 18:30

Mai multe detalii gasiti in comunicatul de presa de mai jos:

TV ALPHA MEDIA, LA CEAS ANIVERSAR!!!
SE ÎNCHEIE PRIMUL CAPITOL DAR POVESTEA CONTINUĂ...
15 OCTOMBRIE 2007 - 15 OCTOMBRIE 2015
LA MULTI ANI ALPHA MEDIA APROAPE DE OAMENI!

8 ANI de Libertatea Exprimării Opiniei, 8 ANI de Informare, 8 ANI de Implicare și Solidaritate, 8 ANI de Mai Întâi Adevărul!
MAI ÎNTÂI ADEVĂRUL! Asta a spus TV ALPHA MEDIA timp de 8 ani şi tot asta va spune şi de acum înainte!
Pe 15 octombrie 2007 s-a deschis prima televiziune locală din Medgidia. O televiziune în care CETĂȚEANUL a devenit personaj activ şi împreună am conturat o nouă dimensiune a realului.

Am adus noi concepte editoriale şi te-am informat prompt. De 8 ani suntem televiziunea care te ajută să înţelegi mai bine realitatea locală. De 8 ani Alpha Media este alături de tine, alături de prietenii tăi. Exact acum 8 ani, echipa formată (Mioara Girba-Tutu Cristian Ciobanuc Andra Puscasu Ionus Ionela Andreea Ionus Erchian Raluca Budusan Tutu Catalin împreună cu prietenii=colaboratorii care au crezut în noi Lorin Iliuciuc si Gabriel Schimbeschi) începea un nou capitol, unul al corectitudinii, al promptitudinii dar şi al obiectivităţii. Am început mai timid, dar nu vom putea uita vreodată acea seară cu prima transmisiune în direct, locaţie în care Alpha Media a avut cea mai mare creştere din punct de vedere al audienţei dar şi din punct de vedere al formării şi consolidării echipei. Am avut emoţii mari toţi cei care eram acolo, de la reporteri, la cameramani, la colaboratori, la prieteni. Am trecut peste momentul deschiderii şi ne-am dat seama că trebuie să o luăm a doua zi de la capăt. Nimeni dintre cei care au lucrat la un moment dat acolo, cei care şi-au lăsat amprenta şi o părticică din viaţă acolo, nu au crezut că Alpha va fi o părticică din Viața lor, nu au crezut că Vor fi o părticică din Istoria Tv....*Madalina-Lavinia Pascu Toader Ioana Mihai Panturu, Alexandra Caraş, Stefan Grigorie...

Atitudine, curajul de a spune lucrurilor pe nume, puterea de asumare a deciziilor, de a lupta cu prejudecăţile, de a promova valorile şi principiile reale de viaţă-în funcţie de dorinţa de a avea o carieră de succes şi nu doar un job, în funcţie de puterea de a ne apăra idealul, de a şti să ne impunem pentru adevăr şi de a fi cu picioarele pe pământ în acelaşi timp am învăţat, am progresat, ne-am chinuit şi… am crescut. Am înţeles mai mult ca oricând ce înseamnă o echipă: ALPHA MEDIA
TV Alpha Media v-a adus în casă ştirile care contează cu adevărat.

Alpha Media este o televiziune cu atitudine, iar campaniile derulate de-a lungul timpului au arătat o altă faţă a realităţii cotidiene. Alpha Media a impresionat în pragul sărbătorilor, iar apoi a coborât în stradă ca să asculte problemele.
Nu i-am uitat nici pe aleşii noştri, a căror activitate a fost urmărită în ediţiile emisiunilor „Medgidia azi, Perspective politice, Faţă-n faţă sau Mai întâi adevărul “. Și nu ne vom opri aici - PENTRU CĂ suntem de neoprit!

Şi-au găsit locul meritat în grila de programe emisiunile de maxim interes pentru publicul ţintă: administraţie locală, politica, învăţământ, cultura, istorie, religie, sport, divertisment, petrecerea timpului liber, …dar şi transmisii în direct. Toate acestea arată că ne-am ţinut o promisiune făcută telespectatorilor că vor avea în noi o sursă sigură de informare si că vor afla de la detalii dincolo de uşile închise şi de zidul de discreţie.

Urmează şi alte succese - Toate pentru dumneavoastră: telespectatorii Alpha Media cei mai informați, cel mai răsfăţați, cei mai fericiți!!!
Pentru că Alpha Media a fost, este si va fi Aproape De Oameni!
Celor cărora le-am câştigat încrederea, le spunem că sunt activul nostru cel mai de preţ, celor cărora nu le-am câştigat-o încă, îi invităm să caute şi să intre pe frecvenţa Alpha Media, să împartă cu noi idei, proiecte, critici, binele şi răul. Şi unora şi altora le mulţumim! Mergem mai departe pentru VOI!



MERGEM MAI DEPARTE PENTRU ADEVĂR!!!
*SÂMBĂTĂ 17 OCTOMBRIE 2015, SĂRBĂTOARE MARE LA MEDGIDIA: ZIUA TELEVIZIUNII ALPHA MEDIA!
ÎN PIAȚETA DECEBAL DIN MEDGIDIA, ORA 18.30, UN SUPER SPECTACOL CU ANSAMBLUL BUJORUL DIN SIBIU, CAMELIA ȘI TRAIAN STOIȚĂ, TRUPA MÂNDRELE, RADU ILLE, RAFAEL (EX. IRIS), AKCENT&SANDRA N.
Sponsori principali: ALPHA SOUND PRODUCTION, BALLONSTYLE

Parteneri media: Radio România Constanţa, Radio Dobrogea, Observator de Constanţa, Constănţeanul.com, Ziua de Constanţa

*Am fost aproape de oameni atunci când au avut nevoie de noi, iar EI ne-au susţinut în cele mai grele cumpene! La aniversarea celor 8 ani de existenţă, sâmbătă, 17 octombrie, la ora 18. 30, în piaţeta Decebal, Vom Spune Împreună: LA MULŢI ANI, ALPHA MEDIA!

LA MULTI ANI si din partea noastra!


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu