Share

1 Decembrie 2015. Ce surprize au pregatit Antena 1, Pro TV, Kanal D, TVR si Prima TV de Ziua Națională

Posturile de televiziune s-au pregătit cu programe speciale de 1 Decembrie, Ziua Națională a României. Parade militare în direct, emisiuni speciale, filme românești și spectacole folclorice sunt doar câteva dintre lucrurile pe care le veți putea vedea marți la televizor.

Antena 1
'Neatza cu Răzvan și Dani' organizează în intervalul 8.00 - 11.00 o petrecere românească.
Simona Gherghe vine, de la ora 16.30, cu o ediție specială a emisiunii "Acces Direct". Seara, de la 20.30, veți putea urmări filmul "Nea Mărin Miliardar".

Pro TV
La Maruta vine pe 1 decembrie cu o editie speciala, plina de surprize, de la ora 16:15 la 19:00! Nicolae Furdui Iancu, Daniela Condurache, Elisabeta Turcu Juverdeanu, Dinu Iancu Salajanu, Laura Lavric, Ioan Bocsa, Veta Biris si Sava Negrean Brudascu realizeaza Marea Unire a Vocilor Romane in Cetatea Alba Carolina de la Alba Iulia. Cine e mai tare: munteanul, moldoveanul sau ardeleanul? Raspunsul il vom afla marti, din aceasta confruntare a talentelor si a vocilor.

De 1 decembrie competitia devine sarbatoarea muzicii la Vocea Romaniei! Urmatorii 16 concurenti isi unesc vocile in cinstea Romaniei! Antrenorii au ales cele mai bune piese pentru elevii lor si sunt gata sa le aduca telespectatorilor un spectacol memorabil si sa aleaga impreuna cele mai bune voci care vor merge in etapa urmatoare si vor continua lupta pentru trofeul Vocea Romaniei si premiul in valoare de 100.000 de euro.

Kanal D
Gabriela Cristea vă așteaptă de la ora 13:30 cu o ediție specială a emisiunii "Te vreau lângă mine", iar de la ora 16.45, Kanal D va difuza o ediție de sărbătoare a emisiunii "Teo Show" cu artiști unul și unul.

TVR
Aniversarea Zilei Naţionale a României începe la TVR 1 la ora 9.00, când suntem invitaţii lui Cristi Tabără la o ediţie specială Exclusiv în România, presărată cu cele mai frumoase momente legate de acest eveniment, filmate de echipa emisiunii.

La ora 10.30, sub titlul Aniversarea Zilei Naţionale a României, TVR 1 şi TVR HD transmit în direct tradiţionalele paradele militare din Capitală şi de la Alba Iulia, precum şi depunerile de coroane.

La ora 14.30 (şi de la 16.10, partea a doua) aveți întâlnire cu Iuliana Tudor, la Sala Transilvania din Sibiu, unde se desfăşoară spectacolul extraordinar Noi suntem români, dedicat zilei de 1 Decembrie.
De la ora 17.30, Irina Păcurariu ne face cunoştinţă cu zece tineri români de excepţie din Cealaltă Românie.

De la ora 21.00, TVR 1 şi TVR HD ne invită să aflăm, prin intermediul spectacolului-eveniment Inimi de români, poveştile emoţionante ale unor astfel de oameni. Evenimentul găzduit de Eda Marcus şi Mihai Constantin reuneşte nume importante din lumea culturală, sportivă şi muzicală, personalităţi venite să-i onoreze public pe aceşti români, cărora TVR le oferă o seară specială la Palatul Ştirbey din Buftea.

Prima TV
11.30. Filmul românesc "Dumbrava minunată"
14.30. Filmul românesc din 2007 Ticăloșii.
20.15. Cronica Cârcotașilor.

Sursa: http://www.dcnews.ro



Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu