Share

Antena 1 - 22 de ani. Program special pe 29 noiembrie

Antena 1 va fi duminică în zi de sărbătoare. Pe 29 noiembrie, televiziunea generalistă va împlini 22 de ani de la prima emisie.

Evenimentul va fi marcat prin programe live și ediții speciale ce se vor desfășura de-a lungul întregii zile, anunță postul de televiziune.

Programul va începe de dimineață, cu o ediție specială a emisiunii „Neatza cu Razvan si Dani” .Dani explică: “Între 9.00 și 11.00, ne veți vedea în febra pregătirilor pentru petrecerea celor 22 de ani de Antena 1. Nu vă ascundem că seria petrecerilor nu se oprește aici: de 1 Decembrie, vom avea o ediție specială, eminamente rurală. ”

“Neatza cu Răzvan și Dani” pregătește, de ziua Antenei 1, de la ora 9.00, la ora 11.00, o ediție specială, cu invitați precum: Horia Brenciu, Randi, Lidia Buble, Florin Ristei, trupa Maxim.

Ziua va fi apoi continuată cu o ediție tot specială a emisiunii Acces Direct, prezentată de Simona Gherghe și Dan Negru. Timp de cinci ore, între 14.00 și 16.00, respectiv între orele 17.30 și 19.00, vor fi difuzate cele mai bune momente ale Antenei 1, din primii 22 de ani de existență.

Seara, în prime-time, Antena 1 va difuza „Ham Talent”, emisiune cu animale, jurizată de Diana Munteanu, Pepe, Mihai Petre, Beatrice Rancea si Gabriel Cocu.

Sursa stire: http://www.paginademedia.ro

Sursa foto: Antena 1









Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu