Share

"Serifi de Romania" debuteaza maine la Antena 1. Ce vedete participa

„Șerifi de România”, cel mai nou reality show în care 12 vedete dornice de aventură își vor testa limitele și rezistența, începe maine, 9 noiembrie, de la ora 20.30.

Antena 1 dă milităria jos din pod, iar Rona Hartner, Paula Chirilă, surorile de la Bambi (Raluca și Denisa), Natalia Mateuț, Andreea Tonciu, Giani Kiriță, Vladimir Drăghia, Andrei Duban, Andrei Ștefănescu de la Alb Negru, CRBL și Ionuț Pitbull Atodiresei intră în cel mai dur cantonament la care au fost supuse vedetele vreodată. Misiunile speciale pe care le vor primi îi vor face să lupte pentru a arăta că sunt „Șerifi de România” și pentru a câștiga marele premiu în valoare de 10.000 de euro.

Pe parcursul celor 12 ediții, vedetele vor locui împreună într-o tabără de pregătire și se vor antrena cu cei mai buni specialiști din domeniul militar, care îi vor învăța să execute atât exerciții din cadrul trupelor speciale, cât și tehnici de supraviețuire în medii ostile. Vedetele se vor confrunta cu propriile fobii, de la teama de apă la cea de diverse insecte, își vor testa limitele fizice, dar și psihice, vor învăța să se descurce în cele mai neprietenoase medii și, în același timp, își vor ascuți simțul competiției. Pentru multe dintre vedetele din show misiunile vor fi premiere, pentru că unele fete nu au mai dormit niciodată la cort, de exemplu, în vreme ce competiția le va ascuți băieților spiritul de combatanți.

Dan Negru este prezentatorul emisiunii și comandantul unității de elită. El este cel care va comunica vedetelor misiunile, îi va aștepta pe concurenți la linia de finish pentru a desemna echipa câștigătoare, va participa la testele și probele de duel prin care vor trece concurenții. „Îmi păstrez rolul de moderator, după 16 ani de prime-time la Antena 1 ar fi cel puțin curios să încerc să fac altceva. Sunt prezentatorul show-ului, încerc să explic publicului ce se întâmplă în acest spectacol de televiziune”, spune Dan.

Citeste mai departe pe jurnalul.ro



Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu