Share

Ce surprize pregatesc de Revelion Pro TV, Antena 1, Prima TV, Antena 3, Kanal D si TVR 1

Dan Negru se pregătește pentru al 16-lea Revelion la Antena 1. Pro TV folosește „rețeta” filmelor pentru noaptea dintre ani, Kanal D joacă alături de Mădălin Ionescu și WowBiz, Prima TV va avea Cronica Cârcotașilor. Astfel se poate rezuma seara de Revelion la principalele televiziuni.


Antena 1, al 16-lea Revelion cu Dan Negru

20.00 - Petrecerea de Revelion începe cu “Chef de râs”, emisiune prezentată de Vasile Muraru și Valetina Fătu. Momentele lor umoristice vor alterna cu cele muzicale susținute de interpreți precum Sofia Vicoveanca și Cornelia și Lupu Rednic, Fuego, CRBL și Corina. Inițial, Antena 1 programase a patra ediție a emisiunii În puii mei, a lui Bendeac, însă emisiunea a fost reprogramată și difuzată deja luni, 28 decembrie.

22.00 - Revelionul Starurilor 2016, prezentat de Dan Negru, va avea zeci de artiști, printre care: Irina Loghin, Maria Dragomiroiu, Gabriel Cotabiță, Connect-R, Maria Buză, Pepe, Maria Cârneci, Alina Eremia, Liviu Vârciu, Diana Munteanu, Gina Pistol, Andreea Bănică, Anna Lesko, nea Mărin, Matteo, Florin Ristei, Aurelian Temișan, Lora, Taraful din Clejani, Jean de la Craiova, Dorian Popa, Ruby, Alb Negru, Giani Kiriță și Vali Vijelie.

O parte dintre artiști, împărțiți în două tabere – a fetelor și a băieților –, vor trebui să ghicească ce personalități se ascund în spatele măștilor, ținând cont de indiciile oferite de Dan Negru.

Cu ajutorul măștilor, la Revelionul Starurilor 2016 vor veni, printre alții: Chewbacca, din “Războiul stelelor”, Grinch, Mihai Viteazul, vrăjitoarea din Albă ca Zăpada, gnomul Nori sau orcul Azog din “Hobbitul”.

2.45 - După ce toate măștile vor fi dezvăluite, petrecerea va continua până-n zori “La Hanu’ Mirelei”, unde Mirela Boureanu Vaida îi va avea ca invitați pe cunoscuții interpreți ai cântecului popular românesc: Laura Lavric, Nicoleta Voica, Matilda Pascal Cojocãriţa şi Ştefan Cigu, Mioara Velicu, Niculina Stoican, Dinu Iancu Sălăjanu, Cornel Borza, Constantin Enceanu, Gelu Voicu, dar și pe Stela Popescu și Alexandru Arșinel, Adrian Sînă și Sandra N.


Pro TV, filme românești și concert Loredana la miezul nopții

În ultima zi din an, la PRO TV s-a pregătit cu filme românești. Seria comediilor românești se deschide cu Păcală se întoarce, de la 16:00. Cu Denis Ștefan, Magda Catone, Ileana Stana Ionescu și Sebastian Papaiani.

De la ora 20:30, Filantropica, o comedie despre realitățile societății românești. Filmul, câștigator a numeroase premii oferite de Uniunea Cineaștilor din România și la festivaluri internaționale, aduce povestea lui Ovidiu, un profesor de liceu care încearcă să câștige un ban în plus și descoperă o metodă inedită de a face acest lucru.

Cuscrii va aduce, de la 22:30, povestea unor tineri logodnici, ale căror familii se întâlnesc pentru prima oară.

La 00:00, Pro Tv difuzează Imaginarium, un concert înregistrat al Loredanei.

Postul TV va continua cu filme și în primele două zile din noul an.

Pe 1 ianuarie, de la ora 20:30, vin Răzbunătorii (Avengers), cu super eroii Iron Man, Captain America, Hulk și Thor.

De la 23:15, filmul artistic Lupul de pe Wall Street, cu Leonardo DiCaprio, Jonah Hill și Matthew McConaughey, nominalizat pentru 5 premii Oscar.

Sâmbătă, 2 ianuarie, de la 20:30 va fi Jason Statham în filmul Joc periculos. Producția este umrată, de la 22:15, de Django dezlănțuit, în regia lui Quentin Tarantino.


Kanal D: WowBiz cu Jean de la Craiova, Vali Vijelie și Liviu Guță

In noapte dintre ani, Kanal D va prezenta, de la 21.30, „WOWBiz Revelion”. Minodora, Jean de la Craiova, Nicu Paleru, Vali Vijelie, Liviu Guta, Adi de la Valcea, Laura Lavric, Nicoleta Voica, Constantin Enceanu, Daniela Condurache, Emilia Ghinescu, Adriana Antoni sunt doar cativa din artistii care vor cânta în emisiunea de la Kanal D.

Gazdele show-ului, vor fi Madalin Ionescu si Adelina Pestritu, ajutati de “cetateanul turmentat” Axinte.


TVR 1, cu Starea Nației și muzică

De la 21.00, TVR va avea o ediție specială a emisiunii Starea Nației, cu Dragoș Pătraru.

Petrecerea de Revelion de la TVR 1 va începe de la 22.00 și va fi găzduită de Marius Rizea, Diana Cavallioti și Dragoș Huluba care îi vor avea invitați pe artiștii Irina Loghin, Daniela Condurache, Steliana Sima, Mariana Căpitănescu, Petrică Mâţu Stoian, Constantin Enceanu, Marina Voica, Voltaj, Elena Gheorghe, Uddi, Luminiţa Anghel, Andra, Monica Anghel.

Acestora li se mai adaugă Marcel Pavel, Dida Drăgan, Ovidiu Komornyik, Oana Sârbu, Gabriel Dorobanţu, Adrian Romcescu, Silvia Dumitrescu, Viorica Macovei, Cornel Borza, Cristian Pomohaci, Cornelia şi Lupu Rednic, Maria Dragomiroiu, Zuralia Orchestra, Viorel Fundament Band, Constantin Lătăreţu, Jean Paler, Cornelia Catanga şi Aurel Pădureanu.


Prima TV „cârcotește” de Anul Nou

18.30 - Alexandru Constantin şi Diana Bart prezintă cele mai semnificative evenimente mondene din 2015 într-o ediție specială a emisiunii „Focus Magazin”.

20:15, - Şerban Huidu, Codruţ Kegheş alias Dezbrăcatu’, Ioana Petric şi Cristian Hrubaru, cei patru prezentatori ai Cronicuței, vor aduce o ediţie specială a emisiunii, cu cele mai bune scenete, primul binterviu al sezonului, cele mai tari bâlbe televizate.

La miezul nopții, postul va difuza concertul înregistrat al trupei VUNK, „Un Nou Univers”, difuzat de la 23.15.

După miezul nopții, Prima TV trece pe filme. De la ora 01:30, postul va difuza producția românească „Actorul şi sălbaticii”, cu Toma Caragiu.

Dacă Pro TV va difuza Păcală se întoarce pe 31 decembire, Prima l-a pregătit pentru 1 ianuarie, de la ora 20:15.


Antena 3, Revelion la Palat

Antena 3 va transmite in direct imagini de la Revelionul organizat la Palatul Parlamentului.
Tematica din acest an este regala cu sloganul fi rege, regina, prinţ sau prinţesa pentru o noapte. Fiecare invitat se va regasi într-o atmosfera regala, fiecare invitat optând pentru a se îmbraca într-o ţinuta black tie sau se pot costuma într-un personaj.

Sursa: Pagina de Media



Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu