Share

Documentar pe Discovery despre tragedia din Colectiv. Cand va fi difuzat

Discovery Networks lucrează în România la realizarea unui documentar despre tragedia din clubul Colectiv, care a avut loc la București pe 30 octombrie 2015, provocând moartea a 63 de persoane și rănirea gravă a altor câteva zeci, anunță reprezentanții televiziunii printr-un comunicat.

Documentarul este comisionat de către Discovery Networks unei echipe românești de producție condusă de Mișu Predescu, fost producător la Pro TV, un veteran al industriei de profil, cu mai bine de 20 de ani de experiență în domeniul producției TV internaționale.

Documentarul va avea premiera în România pe Discovery Channel în această primăvară, iar difuzarea mesajelor comerciale va fi întreruptă pe toată durata difuzării.

Documentarul își propune să prezinte în ordine cronologică faptele unanim recunoscute care s-au petrecut în noaptea respectivă în clubul bucureștean, evenimentele fiind relatate din perspectiva martorilor care au participat la ele.

„Ca povestitor apreciat și urmărit la nivel mondial, este parte din misiunea Discovery să ofere telespectatorilor săi producții relevante despre evenimente cu impact major la nivelul societății, mai ales atunci când există și o componentă educativă. În acest caz, considerăm că povestea din Colectiv merită și trebuie spusă, pentru a avea o imagine cât se poate de cuprinzătoare asupra faptelor petrecute în noaptea respectivă. Programul la care lucrăm va fi unul descriptiv și se va concentra exclusiv pe filmul evenimentelor din 30 octombrie, încercând să ofere o perspectivă de ansamblu asupra tragediei. Ne dorim ca producția să fie o radiografie obiectivă, bazată pe mărturiile celor prezenți la fața locului și pe informațiile confirmate deja de autorități”, a spus Paul Welling, Head of Channels, Discovery Networks CEEMEA.

Sursa; Pagina de Media



Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu