Share

Recomandarea Telenet: "Garantat 100%" - interviu cu Simona Halep, duminica 10 ianuarie

Cătălin Ştefănescu începe cu o ediţie cu totul specială anul 2016: la primul Garantat 100% din noul an, telespectatorii TVR au întâlnire cu cea mai iubită sportivă a României şi jucătoarea de tenis nr. 2 în lume: Simona Halep.

„Este una dintre puţinele apariţii de acest fel la tv ale Simonei Halep şi, cred, singura de aceste dimensiuni, din ultimii ani”, spune Cătălin Ştefănescu, realizatorul şi moderatorul Garantat 100%. Schimbul de idei Simona Halep – Cătălin Ştefănescu, de pe terenul Garantat 100%, poate fi urmărit duminică, 10 ianuarie, de la ora 21.00, la TVR 1 si TVR HD



În emisiunea pe care o vom vedea duminică, Simona a acceptat să vorbească despre cum arată programul ei zilnic, despre membrii echipei care o înconjoară, despre ce trebuie să sacrifice un sportiv care este hotărât să facă performanţă la nivel înalt. Cum se comportă publicul de la noi, entuziast la victorii şi, uneori, nesolidar la înfrângeri, cum e să vii dintr-o ţară mică în lumea mare a sportului, amănunte despre relaţia de colaborare cu noul ei antrenor, dar şi despre cum îşi vede Simona viaţa de după sportul de performanţă aflăm din discuţia sportivei cu Cătălin Ştefănescu, duminică, la ora 21.00.

Sursa: TVR



Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu