Share

CNA, decizii de respingere a prelungirii termenelor de intrare în emisie pentru două posturi de televiziune

In cadrul sedintei de astazi, 23 februarie 2013, a CNA, forul audiovizual din Romania a respins prelungirea termenelor de intrare în emisie a Digi Info şi Neptun Tv Bucureşti

Conform Agerpres, solicitarea de prelungire pentru Neptun TV Bucureşti, depusă de S.C. Soti Cable Neptun SRL, a fost susţinută doar de patru membri ai CNA, iar solicitarea de prelungire pentru Digi Info, depusă de RCS&RDS SA, a fost susţinută de cinci membri.

RCS&RDS solicitase prelungirea termenului de intrare in emisie pentru televiziunea Digi Info, care a obtinut licenta pe 18 septembrie 2014. RCS RDS a primit ulterior de la CNA aprobarea de a prelungi termenul cu 6 luni, in data de 15 septembrie 2015. Digi Info ar fi avut rolul de a transmite informaţii despre ofertele şi serviciile companiei, fiind o televiziune tematică cu profil infotext, cu zonă de difuzare în România şi în state din Europa Centrală şi de Sud-Est.

De asemenea, SOTI CABLE NEPTUN SRL solicitase prelungirea termenului de intrare in emisie pentru Neptun TV Bucureşti, care a obtinut de la CNA licenta pentru emisie prin reţele de telecomunicaţii, inclusiv autorizarea unui studio secundar al Neptun Tv Constanta, dar în Capitală. Studioul de la Bucureşti trebuia sa difuzeze cinci buletine informative pe zi, care nu erau limitate numai la informaţii generale, ci la absolut orice se întâmplă în Bucureşti. Se preconiza ca după un an de la inceperea emisiei, Neptun Tv București va deveni televiziune de stiri.


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu