Share

Dupa 7 ani, unul dintre cele mai vizionate show-uri iese din grila Antena 1

Ion Bradea, director general al Bingo Metropolis, a anuntat ca emisiunea Superbingo Metropolis va iesi din grila Antenei 1 din această săptămână. „Proiectul a intrat în pauză până în toamnă. Vrem să facem schimbări la format și la platou”, a mai spus el.

În plus, Romică Țociu, unul dintre prezentatori, a declarat pentru Paginademedia.ro: „Ei acum se gândesc să schimbe platoul, să reorganizeze jocul, vor să facă mai multe schimbări. Vor reveni probabil în septembrie sau octombrie. Au zis patru, cinci luni. Păi de cinci ani de zile trebuie refreshuit, trebuie refăcut.”

Emisiunea de bingo a intrat în grila Antenei 1 în anul 2009, fiind produsă atunci de Phoenix Games. În 2012, emisiunea a fost suspendată de Antena 1, din cauza unor probleme ale companiei cu Ministerul Finanțelor (detalii, AICI). Mai exact, compania a pierdut licența de organizare a unor jocuri de noroc din cauza unor datorii.

Superbingo Metropolis a revenit după doi ani de pauză la Antena 1, cu o nouă companie în calitate de producător: Metropolis Bets. Emisiunea-concurs a fost difuzată de atunci săptămână de săptămână, în fiecare duminică, în intervalul 16.15 - 19.00. Anul trecut, în noiembrie, emisiunea s-a scurtat, ajungând la doar o oră jumate (16.00 - 17.30).

Sursa: Pagina de Media



Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu