Share

HBO 3, disponibil gratuit în acest weekend. Ce vedem în cele două zile de vizionare gratuită?

HBO 3 s-a lansat oficial în România pe 21 martie, prilej cu care noul post îi invită pe telespectatori să trăiască noua experienţă HBO 3 gratuit timp de două zile.

Astfel, în acest weekend, pe 26 şi 27 martie, publicul român va putea viziona gratuit programele exclusive difuzate de HBO 3.

După cum telespectatorii români vor putea vedea, rebranduirea HBO Comedy în HBO 3 va aduce producţii noi, în premieră, dar şi producţii originale şi de colecţie, difuzate în exclusivitate. În acest mod, postul îşi propune să extindă şi în acelaşi timp să îmbunătăţească oferta de filme şi seriale de top pentru publicul din România.

HBO 3 va difuza în întregime sezoane ale producțiilor HBO US, precum și producții HBO Europe. Seriale HBO precum ”Game of Thrones”/”Urzeala tronurilor”, ”The Sopranos”/”Clanul Soprano”, ”Rome”/Roma”, ”Entourage”/”Anturaj” vor fi difuzate în întregime la HBO 3 începând de luna aceasta. În programul noului post se vor găsi și titlurile originale HBO, care s-au bucurat de succes în Europa: ”Umbre”, ”Aranyelet”/”O viață bună” (produs în Ungaria) sau “Mamon” (produs în Cehia).

Ce vedem în cele două zile de vizionare gratuită?

Sâmbătă şi duminică, pe HBO 3 vor fi difuzate seriale şi filme de top, în premieră pentru România. Pe 26 martie, în intervalul 6:00-10:00, vom putea urmări un maraton al serialului “Veep”/”Vicepreşedinta” cu Julia Louis-Dryefus în rol principal.
Serialul a avut premiera pe HBO în 2012, iar în prezent a ajuns la cel de-al cincilea sezon. Cu Julia Louis-Dreyfus în rolul fostei doamne senator Selina Meyer, care devine vicepreşedintele SUA şi descoperă că acest post nu este deloc aşa cum şi-l imaginase, serialul este printre cele mai aclamate producţii TV din ultimii ani.

Tot sâmbătă, pe HBO 3 vom putea urmări, imediat după ”Veep”, toate cele şase episoade din miniseria ”E nevoie de un erou”/”Show me a hero”. Inspirată de cartea cu acelaşi nume scrisă de Lisa Belkind, seria TV urmăreşte tensiunile cauzate în Yonkers de decizia de a se construi case sociale în zona locuită de clasa medie şi albă a oraşului.

Ziua de acces gratuit continuă cu difuzarea unei alte miniserii, “Olive Kitteridge”, şi a primelor zece episoade din ”Urzeala tronurilor”.

Cea de-a doua zi de weekend începe pe HBO 3 cu difuzarea documentarului ”Tsunami: Duă dezastru”, care prezintă dezastrele provocate de cutremurul din 2005 în Indonezia şi modul în care acesta a schimbat vieţile locuitorilor de acolo.

În aceeaşi zi vom putea vedea primul episod al miniseriei produse de Tom Hanks şi Steven Spielberg, “Camarazi de război”. Miniseria prezintă povestea unei echipe de soldaţi de elită ai armatei americane şi aventurile incredibile trăite de aceştia în perioada celei mai mari conflagraţii.

După amiaza vom putea urmări primele şase episoade din comedia ”Silicon Valley”, în care vedem întâmplările pline de umor prin care trec şase bărbaţi pentru a înfiinţa o companie pe tărâmul corporaţiilor americane.

Drama politică ”Jocul se schimbă” şi primul episod din ”Vinil” sunt alte producţii difuzate pe HBO 3 duminica aceasta.

Sursa: port.ro



Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu