Share

Semifinala Eurovision Romania, in aceasta seara in direct la TVR. Surprizele organizatorilor si ordinea intrarii in concurs

Spectacolul semifinalei Eurovision România se vede în direct la TVR 1, TVR HD si TVR Internaţional vineri, 4 martie, de la 20.30

Zi plină pentru cei 12 concurenţi Eurovision România. Echipa TVR şi artiştii pun la punct fiecare detaliu pentru ca show-urile din seara semifinalei să fie la înălţimea aşteptărilor publicului şi a fanilor Eurovision. Telespectatorii pot urmări în direct Semifinala Eurovision România vineri, 4 martie, de la 20.30 la TVR 1, TVR HD, si TVR Internaţional.

TVR 1 LIVE

„Vom avea pe scena de la Baia Mare un show dinamic şi modern. Grafica ce va rula pe ecranele de pe scenă şi din sală este asigurată de specialişti în producţii muzicale care au participat la numeroase festivaluri internaţionale de la noi, precum: Untold, Green Sounds, Electric Castle, Summer Well a declarat Dan Manoliu, regizorul spectacolelor. „Show-ul de lumini va fi asigurat de 250 capete mobile, peste 200 de lumini pe led, peste 100 de unităţi de lumină convenţională şi peste 150 de mp de ecrane video” a dezvăluit Sergiu Ardelean, director de imagine al Selecţiei Naţionale.

TVR HD LIVE

„Sunt toţi tineri, entuziaşti şi plini de energie pozitivă. Şi-au pregătit momentele artistice cu atenţie şi seriozitate, iar echipa TVR şi partenerii noştri de la Baia Mare fac toate eforturile pentru a construi un show perfect. #GeneratiaEurovision vă dă întâlnire vineri seara, pe scena Selecţiei Naţionale. Să le ţinem pumnii!”, a declarat Iuliana Marciuc, producătorul evenimentului.

Recitaluri Vunk, Jo şi Ioana Voicu în seara semifinalei, pe scena de la Baia Mare

Prezintă cu Ioana Voicu semifinala şi finala Eurovision, susţine cu Vunk un recital pe scena de la Baia Mare în 4 martie, dar este şi zi de zi printre concurenţi şi echipa TVR la repetiţii. Cornel Ilie transmite impresii online la cald despre ce se întâmplă în culise pe pagina lui oficială de FB. „Încep o experienţă care, pentru mine, cu toate bunele şi relele, va fi foarte interesantă. Vineri si duminică prezint semifinala şi finala Eurovision, împreună cu Ioana şi cu Jo. Live, pe pagina mea de Facebook, va arăt atmosfera de la pregătiri, de la repetiţii, din timpul concursului, o sa iau la întrebări concurenţii, juriul, echipa de producţie şi ce mai găsesc interesant. Staţi prin zonă, o s-avem ce comenta şi share-ui:)!”, a declarat Cornel Ilie.

TVR INTERNATIONAL LIVE

Patru finalişti aleşi de juriu şi doi desemnaţi prin televoting în urma semifinalei din 4 martie

În curând vom auzi „Start vot!” la Eurovision România 2016. Moment în care, dacă doriţi ca artistul preferat să ajungă pe scena de la Stockholm, îl puteţi vota mai întâi în semifinala de pe 4 martie, iar apoi în finala din 6 martie, ambele transmise în direct de TVR 1, TVR HD si TVR Internaţional.

În seara semifinalei - 4 martie - primii patru finalişti vor fi desemnaţi în urma votului juriului de specialitate, iar celelalte două locuri destinate finaliştilor vor fi ocupate prin votul telespectatorilor, dintre ceilalţi opt concurenţi ai semifinalei. Telespectatorii vor putea vota de pe acelaşi număr de telefon pentru una sau pentru mai multe melodii, dar numai o singură dată pentru fiecare melodie, din momentul în care se vor declara deschise liniile telefonice. Liniile telefonice se vor deschide la semnalul „START VOT!”, în jurul orei 23.30 şi se vor închide după 20 (douăzeci) de minute, la semnalul „STOP VOT!”

Votul va putea fi exprimat trimiţând numărul de intrare în concurs al favoritului (01, 02, 03,...12), prin SMS, la numărul 1200 (tarif: 1 euro + TVA), număr valabil în reţelele Digi Mobil, Orange, Telekom şi Vodafone, ori sunând la acelaşi număr de telefon - 1200 şi tastând numărul piesei favorite din concurs: 01, 02, 03... 12, cu acelaşi tarif (1 euro + TVA / apel), valabil în reţelele Orange, Telekom şi Vodafone.

Ordinea intrării în concurs în semifinala din 4 martie, care se desfăşoară la Sala Sporturilor din Baia Mare, este următoarea:

1. Interpret: Doru Todoruţ feat. Irina Baianţ
Titlu piesa: The Voice
Muzică: Doru Todoruţ, Irina Baianţ
Text: Doru Todoruţ, Irina Baianţ

2. Interpret: Andra Olteanu
Titlu piesa: Nai Nai
Muzică: Andra Olteanu, Sever Selim
Text: Andra Olteanu, Sever Selim

3. Interpret: Dream Walkers
Titlu piesa: Let It Shine
Muzică: Cristian Faur
Text: Cristian Faur

4. Interpret: Irina Popa
Titlu piesa: Lasă-mă, eu te las
Muzică: Irina Popa, George Lazăr, Alexandru Tudor, Eduard Taraş
Text: Alexandru Tudor

5. Interpret: Jukebox
Titlu piesa: Come On Everybody
Muzică: Jukebox
Text: Jukebox

6. Interpret: Mihai Băjinaru
Titlu piesa: Never Too Late
Muzică: Andrei Tudor
Text: Cristian Faur

7. Interpret: Vanotek feat. The Code & Georgian
Titlu piesa: I’m Coming Home
Muzică: Vanotek, Catană Ionuţ, Alex Cotoi, Sorin Seniuc, Adriana Rusu
Text: Anastasia Sandu

8. Interpret: M I H A I
Titlu piesa: Paradisio
Muzică: Mihai Trăistariu, Robby G., Dumi Padure
Text: Mihai Trăistariu, Robby G., Dumi Padure

9. Interpret: Florena
Titlu piesa: Behind The Shadows
Muzică: Gabriel Huiban, Laurenţiu Duţă
Text: Adam Powers

10. Interpret: Gaşca de Acasă
Titlu piesa: Tu eşti povestea
Muzică: Călin Ionce, Pefi Pop
Text: Glad Berindei

11. Interpret: Ovidiu Anton
Titlu piesa: Moment of Silence
Muzică: Ovidiu Anton
Text: Ovidiu Anton

12. Interpret: Xandra
Titlu piesa: Superhuman
Muzică: William Taylor, Jonas Gladnikoff
Text: William Taylor, Jonas Gladnikoff

În finala Selecţiei Naţionale din 6 martie, publicul este singurul care va alege reprezentantul României pe scena de la Stockhom, dintre piesele rămase în concurs, prin televot. Ca şi in cazul semifinalei, finala va fi transmisă în direct de TVR 1, TVR HD si TVR Internaţional

Sursa articol & foto: TVRShare on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu