Share

Inca un post de televiziune din Romania intra in insolventa

Urmare a deciziei luate de Tribunalul Constanta, postul Neptun TV a intrat în insolvență. Decizia instanței a fost luată la cererea companiei care deține licența TV – Soti Cable Neptun SRL.

Potrivit deciziei, administrator judiciar a fost desemnat Artemis Legal Insolvency SPRL. Termenul pentru depunerea declarațiilor de creanțe este 23 mai, urmând ca tabelul preliminar al creditorilor să fie publicat la 13 iunie.

Anterior cererii Soti Cable Neptun, a cerut insolvența și unul dintre creditori - Media Consulta Internațional, compania lui Mihai Craiu. Media Consulta a prestat pentru Soti Cable Neptun, printre altele, servicii de regie de vânzări.

Neptun TV este deținută de Gabriel Strutinsky, un apropiat al fostului primar al Constanței, Radu Mazăre.

Insolvența Neptun TV vine în contextul problemelor proprietarului Sorin Strutinsky. Anul trecut, a fost reținut câteva luni, fiind acuzat de infracțiuni de trafic de influență și instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată și spălare de bani.

În primăvara anului trecut, Neptun TV a trecut printr-o restructurare, în urma căreia zeci de angajați ai stației au fost concediați

Sursa: Pagina de Media



Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu