Share

TVH, relansare totala, cu o noua grila de programe si un nou nume. Mihai Gainusa: "Va fi, practic, o altă televiziune"

Mihai Găinușă, realizatorul matinalului de la Radio Seven, se va ocupa și de relansarea postului TV H. Octavian Păscuț - Mistrețu, va fi producător general. Ce planuri are Mihai Găinușă cu televiziunea, în continuare:

"Din toamnă, TV H va fi, practic, o altă televiziune", a declarat Mihai Găinușă pentru Paginademedia.ro. El este consultant editorial la postul TV.

Echipa care se va ocupa de postul TV este completată de Ioana Voloacă, director executiv, care vine tot de la Radio Seven.

Mihai Găinușă, pentru Paginademedia.ro:

"Voi face și o serie de emisiuni la TV H. Cel mai probabil un late-night săptămânal. Ne propunem să facem o televiziune pentru persoanele cu IQ pozitiv."

"Ca profil, va fi o televiziune culturală soft. Nu gen TVR Cultural, ci mult mai digerabilă, adaptată anului 2016. Vor fi multe emisiuni cu bloggeri, programe de film, sport, ecologie sau documentare", a detaliat Mihai Găinușă pentru Paginademedi.ro.

TV H face parte din aceeași familie cu postul Radio 7. Licența de emisie a televiziunii este deținută de Mass Media România de Mâine SRL. Compania are ca acționari, cu procente egale, Fundația România de Mâine și Universittea Spiru Haret.

Va rămâne numele de TVH?

"Eu aș spune că nu", a punctat pentru Paginademedia.ro Mihai Găinușă.




Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu