Share

Nu participam la Eurovision, insa avem ocazia de a vota un roman de exceptie calificat in finala unui important concurs international de talente. VIDEO

Piesa solo piano a pianistului timişorean Teo Milea –„Ireversibil” - a ajuns în Top 25 la Searchlight Music Contest - CBC Music Canada

Pianistul Teo Milea a intrat în TOP 25 al concursului muzical „Searchlight 2016”, organizat de organizat de postul naţional de radio CBC Music Canada.

Peste 1.700 de artişti s-au înscris iniţial în această competiţie, iar după semifinalele concursului au mai rămas 230 de finalişti regionali care au concurat pentru Top 25. Teo Milea este singurul muzician care participă în această competitie cu o piesa de solo piano, restul concurenţilor fiind trupe.

Runda a treia de vot a început deja şi se încheie luni, 9 mai. După finalizarea acestei runde de vot, doar patru nume vor merge mai departe în marea finală. Pianistul şi compozitorul Teo Milea s-a mutat în urmă cu şase luni în Toronto (Canada), pentru a-şi continua cariera muzicală.

Timişoreanul poate fi susţinut şi din România. El poate fi votat zilnic, până în 9 mai, fie pe site-ul oficial al competiţiei www.cbcmusicsearchlight.ca, fie direct pe site-ul artistului www.teomilea.com, unde a fost creata o fereastra speciala pentru a ajuta direcţionarea către vot.

Vizionati piesa cu care Teo Milea se află în competiţie:





Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu