Share

UPDATE. Din toamna, "Te cunosc de undeva" revine cu cel de al zecelea sezon. Lista tuturor concurentilor

Antena 1 a anuntat numele concurentilor care vor participa in cadrul celui de al zecelea sezon “Te cunosc de undeva!”, ce va reveni din toamnă.

Pepe, Dorian Popa, Dima Trofim, Lucian Ionescu și Șerban Copoț sunt concurenții care, alături de Maria Buză, Adina Răducan, Nico, Misha și Amna, vor urca pe scena de la “Te cunosc de undeva!”, în cel de-al zecelea sezon al show-ului transformărilor care va începe, în această toamnă, la Antena 1.

„Am acceptat cu mare bucurie să vin la “Te cunosc de undeva!”, pentru că îmi place să îmi petrec timpul cu oameni de la care am ce învăța. Îmi place să lucrez cu profesioniști și să evoluez, așa că sunt în locul potrivit”, spune Amna. “Participarea mea la “Te cunosc de undeva!” este o surpriză dintre cele mai plăcute,pentru anul acesta. Așteptam de câteva sezoane să particip, de aceea ziua în care mi s-a propus să mă alătur acestui minunat show a fost o zi fericită pentru mine”, adaugă Nico.

“Mă bucur mult să fiu aici. Îmi plac foarte mult colegii și echipa show-ului. Mi-e puțin teamă de necunoscut și de faptul că nu știu exact cum decurg lucrurile, dar sunt sigură că mă voi acomoda. Va fi un pic mai complicat cu programul, pentru că sunt obișnuită să stau cu Maya (n.n. fetița ei și a lui Connect-R) 24 de ore din 24 dar, în această perioadă de filmări, mă va ajuta mama, care va veni de la Galați special pentru asta”, spune Misha.

Participarea la “Te cunosc de undeva!” este o bucurie și pentru Adina Răducan, câștigătoarea celui de-al patrulea sezon XFactor. “Îmi place să mă autodepășesc și să trăiesc mereu experiențe noi, prin care să mă dezvolt ca artist. Voi încerca să fiu cât mai receptivă, astfel încât fiecare personaj să îmi iasă cât mai bine. Sunt sigură că voi reuși să fac față cu brio”, spune Adina.

Dacă Amna, Misha, Nico și Adina Răducan se află pentru prima dată la “Te cunosc de undeva!”, Maria Buză va urca pe scena show-ului pentru a patra oară. De data aceasta, câștigătoarea celui de-al șaselea sezon va cânta în duet cu Pepe. “Mi-era dor de „Te cunosc de undeva!” și consider că m-am întors acasă. Doar că acum nu mai lupt cu Maria Buză, ci luptăm împreună (râde) Mi-era dor de toată lumea de aici, de emoția aceea din lift... Apropo, s-a schimbat liftul! (râde). E mișto că acum, eu și Maria, descoperim personajele împreună și mergem mult pe improvizație”, spune Pepe. Și Șerban Copoț se bucură să vină din nou, la “Te cunosc de undeva!”. “M-a surprins propunerea pentru că, totuși, am fost două sezoane. Înseamnă că le-a fost dor de mine și asta m-a bucurat”, spune el.

“Sunt foarte încântat să particip la “Te cunosc de undeva!”, deși nu pot să ascund faptul că îmi este foarte frică de personajele feminine pe care le voi avea de interpretat. Pe de altă parte, atunci când am emoții mai mari îmi iese treaba mai bine”, spune Dorian Popa.

Entuziasmat că participă la cel de-al zecelea sezon al show-ului se arată și Dima Trofim. “Mi-a plăcut mult ideea să vin. Nu mi-e teamă de nimic, pentru că suntem la un show, nu dăm Bac-ul. E un noroc să fiu împreună cu Dorian în acest proiect. O să ne distrăm!”, adaugă Dima. Actorul Lucian Ionescu se bucură, la rându-i, să intre în minunatul joc al transformărilor. “Mi-am dorit să vin la „Te cunosc de undeva!” pentru că este o emisiune ce cuprinde toate cele trei arii care îmi plac: muzica, actoria și dansul. Și faptul că sunt toate împreună este extraordinar”, spune Lucian.




Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu