Share

"Plasa de stele" revine din aceasta seara la Antena 1

Astazi, 8 iulie, de la ora 20.30, revine la Antena 1 show-ul "Plasa de stele - Răzbunarea vedetelor", prezentat de Dan Negru, cele dintâi "victime" ale sezonului urmand a fi Anda Adam și Ramona, sora Andreei Bănică.

Farsele le vor fi făcute celor două de Mihai Morar, respectiv Andreea Bănică. Cum vor reacționa Anda și Ramona în neașteptata și ciudata situație în care vor fi puse, telespectatorii Antenei 1 vor vedea vineri seară.

Cum în noul sezon "Plasa de stele" celebritățile le vor face farse nu doar altor celebrități și rudelor lor, ci și unor oameni obișnuiți, Cătălin Botezatu și Radu Vâlcan sunt cei care, împreună cu echipa emisiunii, i-au pregătit o păcăleală zdravănă unui tânăr electrician, aflat în timpul serviciului. Ce au pus la cale Botezatu și Vâlcan, telespectatorii vor vedea în seară de 8 iulie.

În acest sezon, vedetele care vor face farsele vor intra în competiție, în fiecare ediție, pentru trofeul "Negrul de Aur", ce le va fi acordat de un juriu format din Lidia Buble, Cătălin Bordea și Dorian Popa. Aceștia vor decide, pentru fiecare farsă în parte, care vedetă și-a intrat cel mai bine în rolul de farsor. Anul acesta farsele, nou-nouțe toate, au fost filmate la mare, în Deltă și în București.

Sursa: Antena 1



Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu