Share

„iUmor” revine la Antena 1 din 2 octombrie, cu un nou prezentator

Al doilea sezon al emisiunii „iUmor” începe duminică, 2 octombrie, de la ora 20:00, la Antena 1

Delia își asigură fanii că din 2 octombrie “iUmor vine cu şi mai mult umor. Nu credeam că o să mai fiu surprinsă, dar pot să vă zic un lucru concret: românul este inventiv şi are simţul umorului în sânge. Şi încă ceva: o să fiţi martorii unui moment artistic de tip portret... pfff, nici nu ştiu cum sa vă zic fără să stric surpriza. Şi asta e doar una dintre ele! Sunt entuziasmată tare de tot de acest nou sezon!”.

“La iUmor există o singură certitudine: niciodată să nu spui niciodată. Am văzut lucruri uimitoare, hilare, șocante. Am văzut numere excepționale. Am văzut comedianți care vor avea, pe viitor, un cuvânt de spus. Am aplaudat actori talentați. În plus, însă, acest show îmi agravează starea psihică. Ceea ce nu e neapărat amuzant. Fiindcă, din nou, au avut loc evenimente care au făcut "să-mi plece capul", a declarat Mihai Bendeac.

Vlad Grigorescu, magicianul care a reuşit să şocheze publicul şi să surprindă plăcut juriul câştigând astfel primul sezon de „iUmor”, va trece de la rolul de concurent la cel de prezentator al emisiunii pentru a putea susţine mai bine şi empatiza cu participanţii la concurs. Tânărul de 29 de ani, care ar putea stârni hohote de râs şi celui mai serios public îl va avea ca partener de prezentare pe Şerban Copoţ, care s-a acomodat deja cu poziţia sa la „iUmor” încă din ediţia trecută.

Sursa: a1.roShare on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu