Share

Meciurile României cu Armenia şi Kazahstan, live la TVR

Cele doua meciuri pe care reprezentativa de fotbal a României le susţine în grupa E de calificare la Cupa Mondială FIFA Rusia 2018, contra reprezentativelor Armeniei şi Kazahstanului, vor fi transmise în direct la TVR 1 si TVR HD, pe 8 şi 11 octombrie

Echipa antrenată de Christoph Daum va susţine primul meci, cu reprezentativa Armeniei, sâmbătă, 8 octombrie, de la ora 19.00.

TVR 1 LIVE

TVR HD LIVE

Meciul Armenia-România va fi precedat şi urmat de Repriza a treia (de la ora 18.00 şi de la 21.00), ediţii moderate de Tudor Furdui, producători Daniel Chican şi Cristian Oprean. Marian Olaianos va avea intervenţii în direct de la Erevan, cu Mihai Stoichiţă, pentru a aduce ultimele informaţii despre partidă, dar şi cu jucătorii, la final. După miezul nopţii, la TVR 1 şi TVR HD, vor fi rezumatele tuturor partidelor disputate sâmbătă în grupa noastră şi în celelalte grupe de calificare.

Meciul de la Astana, cu reprezentativa Kazahstanului, este primul din istoria confruntărilor directe. Partida Kazahstan-România se vede în direct la TVR, marţi, 11 octombrrie, de la ora 19.00. Comentatori: Marian Olaianos şi Emil Hossu-Longin.

Sursa: tvr.ro



Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu