Share

Discovery Turbo Xtra, in teste, in grila de programe UPC. Cum poate fi receptionat

Un cititor ne-a transmis o fotografie din care reiese ca noul post din portofoliul Discovery Group dedicat pasionatilor de masini este prezent in grila UPC, in sectiunea de teste a operatorului. DTX are subtitrare in limba romana si pentru moment poate fi receptionat doar in Bucuresti, in format SD, prin intermediul Set-Top-Box-ului.

Conform aceluiasi cititor, este de asteptat ca acest post de televiziune sa intre oficial in grila UPC in urmatoarele zile, cel mai probabil in cadrul pachetului Sport. Discovery Turbo Xtra este o televiziune ce se adresează iubitorilor de maşini, emisiunile acestei televiziuni fiind axate atat pe cele mai importante inovaţii din domeniu, cat si pe povestile unor masini clasice celebre. Dintre emisiunile difuzate de Discovery Turbo Xtra mentionam "Căutătorul de mașini clasice", "Automobile americane recondiţionate", "Licitații de mașini în Scottsdale" sau "Supermasini".

Pentru a receptiona acest post de televiziune, abonatii UPC din Bucuresti vor trebui sa efectueze o scanare manuala din meniul Set-Top-Box-ului UPC introducand codurile 910 la "Codul de activare UPC" si 145 la "Codul de regiune".



Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu