Share

EXCLUSIV. Inedit TV se relansează şi vine cu noutăţi în grila de iarnă-primăvară

Televiziunea nationala de folclor Inedit Tv anunta pentru perioada urmatoare schimbari de programe si diversificari in aria de continut, propunandu-si sa recupereze valorile trecutului, prin traditie, cant, autenticitate si adaugand valente ale prezentului. Totodata, televiziunea deţinută de cunoscutul solist de muzica populara Mărin Cornea, se pregăteşte să treacă si la emisia High Definition.

Ce aduce nou această relansare
Continutul grilei INEDIT TV va fi axat pe pe componenta inovatie-informatie-cultura. Pe langa emisiunile deja consacrate de muzică populară, traditii, mestesuguri, evenimente folclorice, tinere talente populare sau povesti de viata, Inedit TV va propune telespectatorilor săi si emisiuni de dezvoltare personală, dar si filme documentare scurte, ”pastile de trezire” si formate pe diferite teme: sanatate - "tehnologii inedite pentru calitatea vietii", istorie, traditii, turism. Toate acestea vor fi prezentate intr-o cheie pozitiva, starea "Inedit" insemnand Bucurie, Zambet, Iubire, dorind sa se inspire publicului aceste trairi.
Astfel, dintre noile emisiuni care vor debuta la Inedit TV incepand cu aceasta luna amintim "Pastila de buna-dispozitie", "5 minute de istorie. Documente inedite", "Ora de Regenerare" - emisiune de dezvoltare personala, moderata de Simona Simionescu Dinu si realizata impreuna cu Bruno Medicina sau rubrica de sanatate "Medicina Cuantica si Integrativa" realizata de dr. Elena Truță. Acestea sunt cateva dintre surprizele pregatite, alaturi de formatele deja cunoscute, "Hanu' lu' Nea Marin" sau "Miracolele Naturii".

In acest inceput de an Inedit TV va reveni si cu o grafică nouă, ce va implica schimbarea genericelor şi a promo-urilor. De asemenea, in curand vor fi demarate si primele teste pentru trecerea televiziunii la emisia HD. Aceste schimbari de imagine si de continut se vor realiza sub sloganul: "Iarna asta se poarta Vocea si Imaginea Inedit".

Inedit Tv ocupa pozitia 25 in lista "must carry", fiind preluata de firmele de cablu in toata Romania, analogic si digital - RCS&RDC, UPC, TELEKOM, si poate fi receptionata prin satelit in Spania, Italia, Grecia, Germania precum si pe internet pe www.ineditv.ro.

Aceste informatii ne-au fost furnizate de Brand Managerul postului de folclor, Simona Simionescu Dinu.




Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu