Share

Ati auzit de...? Care sunt cele mai cunoscute vedete ale televiziunilor de stiri din Romania

Sociologul Mirel Palada a publicat pe pagina sa de Facebook rezultatele unui sondaj realizat de Sociopol în martie 2017, privind notorietatea jurnalistilor posturilor de stiri din Romania.

La Antena 3, clasamentul este condus de Mircea Badea, urmat de Mihai Gadea, Alessandra Stoicescu, Radu Tudor si Razvan Dumitrescu. Pe ultimul loc se afla Oana Stancu Zamfir.

La Romania TV, pe primul loc se afla Victor Ciutacu, urmat de Simona Gheorghe, Corina Dragostescu si Andreea Cretulescu. Ultimele doua locuri sunt ocupate de Cristina Sincai si Liliana Ruse.

Radu Banciu se afla pe primul loc in topul notorietatii la televiziunea B1. El este urmat de Silviu Manastire, Nelu Barbu si Nadia Ciurculin.

In cazul Digi 24, primul loc este ocupat de Dragos Patraru. Pe urmatoarele locuri se afla Tudor Musat, Adriana Muraru (cea care si-a anuntat recent plecarea de la Digi 24) si Cosmin Prelipceanu.

La Realitatea TV, primul este Rares Bogdan, urmat de Denise Rifai. Pe ultimele doua locuri se afla Octavian Hoandra si Marinela Mititelu.

Mirel Palada a mai prezentat si un top al celor mai cunoscuti analisti politici, locul intai fiind ocupat de Cristian Tudor Popescu. El este urmat de Ion Cristoiu, Bogdan Chireac, Valentin Stan si Cristian ParvulescuShare on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu