Share

Recomandarea Telenet: România-Danemarca, live la TVR

Intâlnirea care poate repune Naţionala în cursa pentru calificarea la Cupa Mondială FIFA Rusia 2018, disputată la Cluj Arena, se vede în direct la TVR 1 si TVR HD, duminică, 26 martie, de la ora 21.45.

Ea va fi precedată, şi urmată, de la orele 21.00 şi 23.45, de ediţii speciale Repriza a treia, în direct de la Cluj Arena, cu Costin Deşliu, Mihai Stoichiţă, Ovidiu Ioaniţoaia, Marius Mitran, Cristian Balaj şi un invitat surpriză. După miezul nopţii, la TVR 1 şi TVR HD, vor fi rezumatele tuturor partidelor disputate duminică în grupa noastră şi în celelalte grupe de calificare.



TVR pregăteşte meciul la standarde înalte: peste 100 de oameni angrenaţi, 2 care HD, 13 camere pentru transmisia multilaterală, 6 camere pentru transmisia unilaterală (studio, teren, intrare VIP, vestiare, zonă mixtă), 3 echipe de filmare separate. De vineri, 24 martie, toate jurnalele sportive vor include intervenţii de la Cluj, cu noutăţi pentru fani. Dochiţa Moşoianu şi Vlad Arhire vor afla şi transmite toate informaţiile şi reacţiile celor implicaţi.

Sursa: tvr.ro


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu