Share

Vom avea TVR Sport HD? Planurile sefilor televiziunii publice

Ieri, 5 aprilie, in cadrul emisiunii "Romania 9" moderata de Ionut Cristache, sefii si realizatorii din TVR au prezentat noile grile de programe ale canalelor publice, care vor intra in vigoare incepand cu 17 aprilie.

De retinut comentariul Alinei Alexoi, realizator sportiv la TVR, care a declarat ca "TVR HD, in perspectiva, se va transforma in post de sport si tineret". "Vom avea fotbal, handbal, baschet, si daca se intampla ca TVR HD sa se transforme in sport, vor fi si alte campionate din sporturi de echipa, lucruri importante care se vor vedea acolo, impreuna sport si tineret".
TVR va difuza Campionatele Europene de Gimnastica, care se vor desfasura pentru prima data in ultimii 60 de ani in Romania. Euro 2017 va avea loc în perioada 19 – 24 aprilie 2017 şi se va ţine în ”Sala Polivalentă” din Cluj Napoca.



Ramane de vazut daca aceste planuri se vor concretiza; pana in prezent reprezentantii televiziunii publice nu au notificat CNA cu privire la modificarei ale grilei de programe sau denumirii TVR HD.

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu