Share

„Aventură cu 4 stele”, show-ul filmat in Grecia, debuteaza in 14 august la Antena 1. Ce vedete participa

„Aventură cu patru stele”, show-ul Antenei 1 filmat in Grecia, va incepe in 14 august, urmand a fi difuzat în fiecare luni și marți de la 20.30.

Filmările au durat o lună de zile și au avut loc în Maroneia, Costa Ionica Perdika Karavostasi, Volos și insula Evia. Printre vedetele care au acceptat această aventură se numără Nea Mărin, pentru prima oara în postura de concurent, Carmen Tănase, Gina Pistol, Flick, Speak, Daniela Crudu, Șerban Copoț, Romică Tociu și Paula Chirilă.

Aventură cu 4 stele” este o emisiune realizată după formatul italian „Ricchi e poveri” (”The Rich And The Pauper”), filmată în Grecia. În fiecare ediție, 4 vedete intră intră în competiție și în funcție de rezultat vor fi departajate constant: două dintre ele vor locui într-o vilă sau hotel de lux, în vreme ce celelalte două vor fi găzduite de localnici cu condiții materiale limitate. Cei care câștigă fiecare probă se bucură de o vacanță luxoasă, dar asta doar pentru câteva ore, în intervalul dintre probe, iar cei care pierd experimentează viața și muncile cele mai diverse și solicitante ale localnicilor.

Sursa: a1.ro
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu