Share

Modificari in grupul PRO. Denumiri noi pentru Sport.ro, Acasa si Acasa Gold. Cum vor arata noile sigle

Conform paginademedia.ro Consiliul Național al Audiovizualului a aprobat în ședința de astăzi cele mai importante schimbări ale canalelor Acasă TV și Sport.ro din ultimii ani. Schimbările vor fi și la nivelul siglelor Pro TV, Pro Cinema și Pro Tv Internațional.

Principalele schimbări:
  • Sigla Pro TV se schimbă. Cele trei linii de sub numele postului dispar. Apare în schimb un punct ce desparte Pro de TV. Această schimbare vine după ce în ianuarie 2016, Pro TV a renunțat la cele trei culori de pe sigla postului: albastru, verde și portocaliu. Practic, cu această nouă schimbare, se modifică total sigla cu care postul a pornit la drum în 1995.
  • Acasă TV, televiziune dedicată femeilor, devine Pro 2
  • Sport.ro devine Pro X. Sport.ro, care a fost până la începutul acestui an post de sport, a fost schimbat, cu acordul CNA, în televiziune pentru bărbați, ce difuzează mai multe seriale, precum Seinfeld, Dupernatural sau Simpsons.
  • Pro Cinema, canal de filme, își schimbă sigla
  • Acasă Gold, televiziune ce difuzează tot telenovele, devine Pro Gold

Lucian Antal, directorul de marketing al grupului Pro TV a anuntat ca toate aceste schimbari vor fi implementate odata cu lansarea grilelor de toama ale televiziunilor din grupul PROShare on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu