Share

Dragoș Pătraru revine cu sezonul 5 din "Starea Natiei". La ce post va putea fi urmarit

Dragos Patraru revine cu un nou sezon din "Starea Natiei", al cincilea, incepand cu 4 septembrie.



Jurnalistul a anuntat scurt pe Facebook: "Si ce ziceati? Ca va e dor de noi?", postarea fiind insotita urmatoarea fotografie:


Ulterior, pe site-ul TVR a fost publicat un comunicat care confirma postarea jurnalistului. "Starea Natiei" va fi difuzată la TVR 1 de la ora 22.30, cu reluare la ora 6.00, şi după-amiaza, la TVR 2.De asemenea, producţia va fi disponibilă şi pentru românii din străinătate, pe TVR Internaţional.

„TVR a avut rezultate de audiență foarte bune, cât timp Starea nației a fost în grila noastră de programe. Este foarte important să înțelegem, noi, toți cei din TVR, că primim bani de la bugetul public pentru a-i informa, pentru a-i educa, pentru a-i distra pe oameni și pentru a fi o platformă neutră de dezbateri. Iar prima condiție pentru a realiza efectiv aceste funcții este să-i facem pe oameni să se uite la programele noastre. Altfel nu vom avea pe cine educa și informa. Abia atunci putem spune că ne îndeplinim minsiunea publică. Este ceea ce încerc să fac la TVR împreună cu echipa mea, prin aducerea unor vedete și a unor producții care să pozitioneze televiziunea publică la un nivel demn de o instituție care se află în casele românilor de peste 60 de ani” a declarat Irina Radu, Preşedintele Director General al TVR.

Legat de costurile emisiunii, Irina Radu spune că „a fost și condiția lui Dragoş Pătraru, iar eu am fost de acord, ca emisiunea să fie finanțată din fonduri proprii, adică din ceea ce produce din publicitate. În cei doi ani în care s-a difuzat la TVR, Starea nației a adus nu doar cifre foarte bune de audiență TVR-ului, ci și un profit consistent, ceea ce nu se întâmplă cu multe producții. Sunt sigură că telespectatorii vor aprecia revenirea acestei producții în grila noastră.”

"Starea Nației" revine de la Digi 24 la TVR după un an și jumătate.



Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu