Share

Razboi in TVR intre Dragos Patraru si Ionut Cristache: "Il caut și-l joc în picioare" / "Nu eu apăream în rechizitoriile DNA cu Ghiță"

TVR este macinata in aceste zile de un razboi al declaratiilor intre doua vedete importante ale postului, Ionut Cristache si Dragos Patraru.

Totul a pornit de la o declaratie a lui Pătraru, realizator al emisiunii „Starea nației”, care isi exprima furia pe colegul său, Ionuț Cristache, pentru că are o ”audiență infimă la TVR 1”. „Cea mai mare frică a mea, când mă uit dimineața pe audiențe și eu am de astea rele dimineața, deci mă doare ficatul, m-a lăsat săptămâna trecută Cristache la 0,1. Deci am zis a doua zi că intru în turnul ăla și-l caut, nu știu unde are biroul, și-l joc în picioare. Deci am avut așa o pornire, mă doare ficatul, mi se pune splina, este ceva fizic.”, a spus Dragoș Pătraru, la dezbaterea deschisă despre „Frica în presa românească”.

In replica, intr-o declaratie acordata site-ului stiripesurse.ro Ionuț Cristache, realizatorul emisiunii ”România 9”, susține că în ceea ce privește audiențele, Pătraru este sub el ca performanță, asta în ciuda faptului că emisiunea lui este pe un tronson orar în care ”aleargă singur”, în timp ce ”România 9” este la bătaie cu talk-show-urile televiziunilor de știri. Cristache îi reamintește lui Dragoș Pătraru că numele său apare în rechizitoriile procurorilor DNA, din dosarele lui Sebastian Ghiță.

"Reactia “colegutului” nu ma surprinde absolut deloc. Asta stie el sa faca mai bine. Zgomot. De multe ori pentru nimic. Asa s-a branduit, asa traieste, asa probabil o sa moara.Profesional. Cu banana in mana, printre tarabe! Smiorcaiala asta ca el e un geniu al televiiunii, dar ceilalti in mediocritatea lor il trag in jos… Bai, nene, a mers o data, de doua ori, dar devii penibili. Plus ca-ti desconsideri publicul…Personal cred ca Dragos isi pregateste un exit de la TVR. Si-a fixat niste tinte mult prea mari si si-a dat seama ca este incapabil sa si le atinga. Dar sa va tineti atunci…Aoleu, guvernul, PSD, PNL, toti il vor fi julit nu propria-i incompetenta. Singur spun ca cea mai mare fricea a lui este audienta. Evident si a mea. Noi doi cred ca suntem singurii din TVR care avem clauza de audienta, cum e normal sa fie ca pana la urma, asta e masura competentei tale profesionale. Dar despre ce vorbeste Patraru? Saptamana trecuta am avut o editie, intra-adevar, cu un final de 0,1, pe publicul comercial, la iesirea in pub. A fost o dezbatere pe educatie. Orice om de TV stie ca este sinucidere curata sa faci o astfel de dezbatere. Nu se uita nimeni si totusi am facut-o. Postul public, inceput de an scolar…au fost argumente destule. Dar ce argumente mai are “colegutu” pentru celelate zile. Sa o luam cu ziua de luni….l-am lasat in 1,5 s-a dus in 1,7!Curat perfomanta! Marti l-am batut, miercuri l-am batut. Pai, ce-am facut, mai nene, mah? Eu am o echipa de 3 oameni, el o echipa de 14, 15! (...) Asta cu “penalii” nu stiu daca suna chiar bine, nu eu apaream prin rechizitoriile DNA, in dosarele lui Sebastian Ghita, ci deontologul nostru de serviciu, acest alintat al rebeliunilor media. Sfat, cand arunci piatra ai grisa sa nu ti se intoarca in dinti!"




Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu