Share

„Vedeta populară” cu Iuliana Tudor va debuta la TVR 1 in 22 octombrie. Dinescu şi Leşe, printre jurati

Cel mai nou talent show de folclor din România începe la TVR 1 în 22 octombrie . Iuliana Tudor prezintă competiţia celor care vor să devină „Vedeta populară” în fiecare duminică, de la ora 21.00.

Iuliana Tudor lansează în această toamnă, la TVR 1, cel mai mare show de talente din muzica populară românească. Serile de duminică vor fi mai pline de culoare din 22 octombrie, atunci când Vedeta populară intră în casele tuturor românilor. Emisiunea, a cărei moderatoare este vedeta TVR Iuliana Tudor, poate fi urmărită duminica, de la ora 21.00, la TVR 1.

Vedeta Populară este un talent show de folclor, în care interpreţi care visează să devină celebri şi cântă muzică populară au şansa să fie apreciaţi de o ţară întreagă. Ei vor urca pe scenă şi vor evolua în faţa unui juriu de specialişti, care va alege Vedeta populară.

Vor fi trei probe de concurs pentru fiecare participant, iar prestaţiile lor în competiţie vor fi jurizate de cinci personalităţi diferite, dar care iubesc folclorul românesc: Grigore Leşe, una dintre cele mai respectate voci ale culturii noastre tradiţionale, poetul Mircea Dinescu, interpreţii de muzică populară Laura Lavric şi Constantin Enceanu şi realizatoarea TVR Elise Stan. Acompaniamentul muzical va fi asigurat de Orchestra Naţională Valahia, a Primăriei Capitalei, susţinută de Creart. Vor fi atenţi la emoţiile concurenţilor şi îi vor ajuta să le depăşescă actorii Lucian Ghimişi şi Dan Clucinschi, coprezentatorii Iulianei Tudor în show.

Sursa: tvr.ro




Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu