Share

Recomandarea Telenet: Inaugurarea noului stadion Ion Oblemenco - Universitatea Craiova vs Slavia Praga

Evenimentul de inaugurare al npului stadio Ion Oblemenco va fi transmis, în direct, pe TVR 1 şi TVR Craiova, vineri, 10 noiembrie.

Primul meci de pe noua arenă aduce faţă în faţă echipa din Bănie, antrenată de italianul Devis Mangia şi campioana Cehiei, Slavia Praga. Partida amicală începe la ora 20.00 şi va putea fi urmărită, în direct şi în exclusivitate, pe TVR 1 şi pe canalul regional din Craiova, în comentariul lui Marian Olaianos şi Marius Mitran.

Înaintea confruntării dintre cele două echipe, TVR 1 transmite, de la ora 18.00, o ediţie specială moderată de Costin Deşliu, urmată de spectacolul de inaugurare, în direct de la Craiova. La eveniment sunt invitaţi artişti şi foşti jucători, glorii ale fotbalului oltean, cei care au scris istorie pe Ion Oblemenco. Muzică, proiecţii cu momentele de aur ale clubului, prezentarea jucătorilor şi un show pirotehnic deschid seara de vineri.

Noua arenă din Bănie are o capacitate de 30.000 de locuri şi poate găzdui competiţii fotbalistice naţionale şi internaţionale, dar şi alte tipuri de sporturi (rugby, oină, hochei pe iarbă, mini-hochei, fotbal american) sau evenimente.

Sursa: tvr.ro
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu