Share

Vladimir Drăghia este marele câștigator Exatlon

UPDATE 2. Vladimir Drăghia este castigatorul primei editii Exatlon, difuzata de Kanal D. Drăghia va incasa marele premiu in valoare de 100.000 euro suma pe care o va dona catre o cauza umanitara. ''Eu am decis la începutul acestui concurs că voi da toți banii unei fundații care ajută oamenii. Așa că am decis ca acest premiu, dacă va ajunge la mine, de fapt va ajunge la niște copii bolnavi de cancer, la o fundație care are grijă de acei copii. Voi oferi ajutor pentru că acum s-ar putea să fiu în postura asta de a oferi tocmai pentru că oameni care au nevoie de ajutor, să îl poată găsi. Așadar, oficial vă anunț, dacă voi câștiga eu acești bani, toți banii se vor duce către o fundație care are grijă de copiii bolnavi de cancer.'', a spus Vladimir Drăghia, în direct, la Exatlon.


UPDATE. Finaliști Exatlon România au fost stabiliți în urma cursei de marți seară.
Vladimir și Ionuț sunt finaliștii Exatlon România.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

„Exatlon” se apropie cu pasi repezi de finalul care va aduce invingatorului premiul de 100.000 de Euro. Miercuri, 23 mai, va avea loc ultima Arena, cea care va decide castigatorul „Exatlon”. Transmisiunea va fi in direct, la Kanal D, incepand cu ora 19:45.

Vladimir Draghia, Ionut si Alex s-au calificat direct in semifinala iar Stefan si Roxana au fost la un pas de eliminare, intr-un final Roxana fiind cea care a obtinut cele mai putine voturi. Stefan se va alatura marti lui Alex si lui Ionut in semifinala.

Cosmin Cernat a vorbit pentru WOWbiz, în direct din Republica Dominicană, dezvăluind care sunt regulile din finală și semifinală.




"Urmează jocurile directe, individuale. În finală, se pleacă de la 8 puncte. Fiecare înfrângere înseamnă un punct pierdut. Cine ajunge primul la zero pierde. Cei patru vor da tot ce au mai bun. Am rămas cu băieții. Fetele au plecat pentru că băieții au fost mai buni, din punctul meu de vedere. Au rămas patru atleți excepționali. În semifinală au parte de un traseu nou, nu l-au mai întâlnit, intensitatea și presiunea sunt mai mari. Nu există favoriți, m-am ferit să spun înainte. Este o provocare să faci zi de zi emisiuni", a declarat Cosmin Cernat.

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu