Share

Incă un post de televiziune se inchide. CNA i-a retras licența

Absolut TV, una dintre televiziunile cele mai importante din județul Arges, s-a închis. Vestea închiderii postului de televiziune a circulat în urma cu 2 saptamani în presa locală, însă ieri, Consiliul Național al Audiovizualului, întrunit in sedinta publica, a confirmat acest lucru, retragandu-i licența de emisie.

Conform ziarulargesul.ro, se pare că Georgiana Drăghici, cea care deţine în totalitate acest post, a luat această decizie „din motive personale”.

Absolut TV a fost lansată in anul 2010, avandu-i ca acționari pe Cristian Pană şi Aurelian Mătău. In 2016 cei doi şi-au vandut actiunile către Georgiana Drăghici, soţia deputatului PSD Mircea Drăghici.




In noiembrie 2017, Consiliul Naţional al Audiovizualului aprobase transformarea licenţei prin cablu a Absolut TV din Mioveni în televiziune cu transmisie prin satelit şi acoperire naţională. „Am reușit să aducem postul într-un stadiu de profitabilitate și ne-am atins taregtul pe piața locală, de aceea ne dorim să ne extindem. Avem o emisie stabilă, o echipă formată din 27 de persoane. Suntem singura televiziune locală care are un studio mobil în Parlamentul României, de unde emite luni, marți şi miercuri. Avem și o emisiune dedicată diasporei.” declara atunci Georgiana Drăghici, în fața membrilor CNA.


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu