Share

Untold 2018

Ziua 4



Ziua 3



Ziua 1



Untold, cel mai mare festival de muzica din Romania, isi va deschide portile joi, 2 august 2018. Ajuns la cea de-a patra editie, Untold aduce anul acesta, in premiera, artisti noi precum Black Eyed Peas, The Chainsmokers sau Kygo.

Scena principala va fi gazda unor artisti precum The Chainsmokers, Diplo, Parov Stelar, Afrojack, Jason Derulo, Kygo, Tiesto, Don Diablo, The Prodigy, Alesso, Steve Aoki, Dimitri Vegas & Like Mike, Black Eyed Peas, Tujamo, Fedde le Grand, Armin van Buuren si multi altii.

Pe scena Daydreaming vor urca Gabriel M, Black Coffee, Stavroz, Bross, NU, Claptone, Yokoo si multi altii.




Pe scena Time by Ursus concerteaza Liviu Hodor, Pascal Junior, Tom Novy, Jack Perry, Moonsound, Negru, The Model, Zwette, Midi Culture si altii.

La Alchemy vor concerta Grasul XXL, DOC, Foreign Beggers, Pendulum DJ Set, Modestep, Ocean Wisdom, Culese din Cartier, Flux Pavilion, Psihotrop, Macanache, Parazitii si multi altii.

Earth Spirits gazduieste nume precum Etnic Sound Travel, The Nawara Project, Indios Beta sau Madeleine Naheka.

Trance Stage aduna nume precum Bogdan Vix, Andy Moor, Orjan Nilsen, Markus Schulz, Solarstone, ATB, Marco V si altii.

Pe scena Forest by BT vor urca Inner Circle, Lucile Crew, Asian Dub Foundation, Otherside, Protoje, Helen, Mihail, Slow Magic, Lucia, The Motans si altii.

Scena Galaxy ii gazduieste, in cele 4 zile ale festivalului, pe Nina Kravitz, Pan-Pot, Paula Temple, Solomun, Lehar, Loco Dice, Technasia, Jamie Jones, Paul Kalkbrenner si altii.

Reguli de acces la Untold 2018
Participantii la festival au posibilitatea de a efectua online o mare parte a procesului de check-in, incepand cu editia din acest an. Acesta se realizeaza astfel: incepand din data de 26 iulie 2018, fanii festivalului pot accesa aplicatia Untold sau site-ul untold.com si se pot inregistra cu o adresa de email pentru completarea procesului de check-in.

Este important de retinut faptul ca doar persoana inregistrata in formularul de check-in va putea sa primeasca bratara de festival in baza abonamentului. Procesul de check-in va salva participantilor la festival timp important si le va oferi acces la functia de alimentare online cu bani a bratarilor de festival. Suma incarcata de fiecare participant pe bratara va deveni activa in momentul in care acestia o vor primi de la corturile de check-in, in urma prezentarii biletului de acces.

Untold 2018 poate fi vizionat live stream pe Youtube
Daca din diferite motive nu poti ajunge anul acesta la Untold, exista o modalitate sa vezi show-ul de la Cluj in format live stream pe telefonul sau laptopul tau. Organizatorii festivalului de la Cluj au anuntat o colaborare cu Youtube, platforma care va transmite live video festivalul Untold. Asadar, oricine are acces la internet ii poate urmari in direct pe Armin van Buuren, Tiesto, Tujamo, The Chainsmokers sau Afrojack pe canalul de YouTube al Untold.


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu