Share

MARIUS TUCĂ SHOW revine după 18 ani. Când si unde va fi difuzata prima ediție. VIDEO

Marius Tuca, celebrul jurnalist si realizator de emisiuni din anii 90 si inceputul anilor 2000, revine dupa 18 ani cu emisiunea care l-a consacrat. "Marius Tuca Show" va redebuta in data de 11 decembrie cu o editie speciala dedicata marii campioane Nadia Comaneci.


Emisiunea va putea fi urmărita începând cu ora 22.00 pe www.gandul.info, www.mediafax.ro, www.prosport.ro, www.miscareaderezistenta.ro şi www.smartfm.ro.



"M-am hotărât să reiau show-ul de succes «Marius Tucă Show». Primele ediții speciale o să le realizez în colaborare cu publicațiile lui Adrian Sârbu, Mediafax, Gândul și Prosport”, a declarat Marius Tucă, pentru CANCAN.RO




Marius Tucă a lansat în 1996 talk show-ul „Milionarii de la miezul nopţii“ la Antena 1. După câţiva ani, a schimbat numele emisiunii în „Marius Tucă Show“. Talk show-ul a ieşit din emisie în preajma alegerilor prezidenţiale din 2004 şi a revenit în 2007 pentru câteva ediţii, după care s-a încheiat definitiv. De asemenea, Marius Tucă a lucrat la ziarul „Jurnalul Naţional“ timp de 22 de ani, de la lansarea din 1993 şi până în 2015, când a demisionat din funcţia de director editorial.


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu