Share

Horoscop pentru anul 2019

Berbec

Un an foarte important pentru tine, fiind o graniță clară între trecut și viitor. Planeta Uranus care ți-a fost alături din 2011 încoace, te lasă în pace din 6 Martie. Însă, până atunci, mai este nevoie de retușuri finale referitoare la personalitatea ta, la felul în care relaționezi cu ceilalți și la felul în care te raportezi la tot ce este în jurul tău. Energia vitală va fi foarte mare, existând riscul să strici relații și situații bune sau să te implici în acțiuni total nepotrivite ție.

În perioada 01 Ianuarie – 15 Februarie în Semnul tău zodiacal intră și focosul Marte, impulsionându-te să te aventurezi în toate părțile. Vei demonstra multă agitație, agresivitate, grabă, dorințe pătimașe care nu au nicio legătură cu nevoile tale reale.

Sănătatea este vulnerabilă în mod special până pe 6 Martie. Îngrijește-te corespunzător, odihnește-te suficient și alternează regulat orele de muncă cu cele de odihnă.

Eclipsele din acest an îți aduc influxuri deosebite în segmentul carierei profesionale, al imaginii publice, în segmenul domestic și în relațiile sentimentale. Astfel se închid și se deschid culoare de acțiune și relaționare.

Prima eclipsă se produce pe 6 Ianuarie în Semnul Capricornului, fiind o eclipsă parțială de Soare ce îți va activa segmentul profesional. Se deschide o etapă importantă, în care vei fi nevoit să lucrezi cumva în umbra unor personaje puternice, celebre în mediul în care activezi, fiind un moment ce va declanșa schimbări majore și cu efecte pe termen lung. Ceva din etapa deschisă la acest moment se va modifica sau finaliza pe 17 Iulie, când va avea loc o altă eclipsă parțială de Lună tot în Capricorn. Se recomandă prudență în relațiile cu femeile din segmentul profesional, deoarece pot avea loc discuții aprinse și surprize deosebite. La finalul anului, pe 26 Decembrie se produce a treia eclipsă în Capricorn, respectiv o eclipsă inelară de Soare, ce va marca un început, probabil chiar reorietarea profesională spre un alt loc de muncă sau spre un alt domeniu de activitate.

Pentru segmentul domestic, foarte activă este perioada 17 Mai – 12 August. Discuții aprinse cu membrii familiei, cu neamurile în general, treburi gospodărești de anvergură, rezolvarea unor chestiuni patrimoniale sau aspecte legate de afacerile familiei. De reținut ce se discută sau ce se petrece în perioada 01 - 05 Iulie, deoarece se construiește o eclipsă totală de Soare în Semnul Racului. Se deschide o nouă etapă familială și domestică cu efecte pe termen lung. Vânzări-cumpărări de bunuri patrimoniale, posibil chiar să-ți schimbi reședința, iar relațiile cu neamurile vor cunoaște turnuri deosebite.

Relațiile sentimentale, asta însemnând relația cu persoana iubită și relațiile cu copiii, se vor reconfigura începând cub 21 Ianuarie, când se formează o eclipsă totală de Lună în Semnul Leului. Se închide o etapă sentimentală în mod special prin felul în care te vei raporta, de la acest moment încolo, la tot ce ține de iubire și implicațiile ei. Sunt posibile neplăceri, suferințe scoase la iveală, dar energia momentului îți va lămuri și alina toate nemulțumirile sufletești, dacă permiți acest lucru. Urcușuri și coborâșuri în plan sentimental până pe 29 August.

Din 6 Martie se activează foarte mult segmentul financiar, deoarece Uranus, planeta care te-a însoțit în ultimii ani se va muta în Semnul Taurului. Se deschid culoare cu totul și cu totul deosebite vreme de mulți ani de acum încolo, mai ales la secțiunea venituri obținute din munca proprie. Cum în plan profesional se vor contura schimbări majore, acestea vor atrage după sine și schimbări salariale, câștiguri mari, suprinzătoare, dar și surprize de proporții.

Călătoriile, relațiile cu străinătatea și studiile sunt active până la începutul lunii Decembrie. Relațiile stabilite pe parcursul acestui an, călătoriile întreprinse și formele de instruire personală și profesională îți vor atrage atenția, iar cele abordate în 2019 îți vor aduce beneficii importante pe tot restul vieții.

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2019: învață să fii răbdător; controlează-ți reacțiile; selectează prioritățile; acceptă sprijinul celorlalți; fii deschis la schimbări constructive; îngrijește-te pe îndelete; fii alături de membrii familiei și ocupă-te de mediul domestic; canalizează-ți energia spre un hobby sau spre practicarea unui sport; cariera profesională și imaginea publică au nevoie de revigorare și depinde numai de tine să accentuezi aspectele favorabile, să elimini pe cele mai puțin favorabile și să-ți construiești o imagine de sine autentică. Ai șanse mari de a face un salt evolutiv de excepție.

Cugetarea anului 2019 pentru Berbeci: „Fii iscusit la mânie. Fă astfel ca judecata rece să prevină pornirile grosolane – pentru cel înțelept, nu e greu.” – B. G. y Morales


Taur


Un an de mare anvergură pentru tine, deoarece din această Primăvară, respectiv din 6 Martie, în Semnul tău zodiacal se instalează planeta Uranus, pentru mulți ani de acum încolo. Personalitatea ta se va remarca în mod deosebit în peisajul cotidian. La nivelul structurii tale interioare va începe un amplu proces de reconstrucție, astfel că toate dorințele și planurile îți vor fi complet altele spre finele acestui an.

În perioada 1 Ianuarie – 15 Februarie se vor accentua problemele de sănătate. Sunt cele cunoscute deja, dar acum este vorba despre o tușă finală, iar aceasta poate fi una neobișnuită.

Intervalul 1 Martie – 1 Aprilie îți aduce multă energie, astfel că este posibil să te simți copleșit, bulversat, cu o dorință de nestăvilit de a muta munții din loc. Înțelept este să-i lași la locul lor și tu, din când în când, să faci o plimbare la propriu, pe orice munte din apropiere.

Cum sănătatea este strâns legată de muncă, de eforturile mentale și fizice, inclusiv domeniul profesional și relațiile colegiale vor fi răscolite. Tendința de a te implica în tot soiul de activități va fi accentuată pe tot parcursul anului, iar selectarea acestora va părea dificilă. Energia vitală îți va crește foarte mult din 6 Martie, existând riscul să-ți dispersezi eforturile în inutilități.

Cele cinci eclipse din acest an îți oferă efecte în segmentul relațiilor cu străinătatea, în plan familial și domestic și în relațiile cu anturajul apropiat. De asemenea se vor evidenția călătoriile, studiile, abordarea unor noi filozofii de viață.

Pe 6 Ianuarie se formează eclipsa parțială de Soare în Semnul Capricornului, deschizându-ți culoare noi și favorabile în planul relațiilor cu străinătatea. Se vor accentua colaborările cu parteneri de străini, călătoriile în străinătate, studiile pe termen lung, cele universitare, cele în străinătate sau departe de casă. Ceea ce se declanșează la acest moment va cunoaște reconfigurări sau finaluri, după caz, pe 17 Iulie, când se va forma o altă eclipsă parțială de Lună tot în Capricorn. Spre finele anului, respectiv pe 26 Decembrie se încheie o secvență importantă, dar se deschide o alta, cu ajutorul influxurilor primite de la a treia eclipsă inelară de Soare formată tot în Capricorn. În urma evenimentelor de peste an îți vei schimba radical sistemul valorilor morale și spirituale, îmbrățișând alte viziuni asupra vieții.

Segmentul domestic și relațiile cu membrii familiei, relațiile cu neamurile se vor evidenția de-a lungul lunii Ianuarie, mai ales în intervalul 19 – 23, când se va forma eclipsa totală de Lună în Semnul Leului. Este vorba despre finalul unor episoade personale, care au început și s-au desfășurat pe parcursul anilor anteriori, iar acum este o tușă finală. Sunt posibile aspecte domestice de genul schimbarea locuinței, vânzări-achiziționări de bunuri patrimoniale, discuții aprinse cu neamurile, mai ales în perioada 2 Iulie – 20 August, descoperirea unor secrete de familie care cumva îți afectează statutul socio-profesional sau buna desfășurare a muncii de la serviciu.

În relațiile cu anturajul apropiat se produc schimbări, pentru că nu vei mai rezona cu persoanele cunoscute demult. Cum personalitatea ta se reconstruiește din temelii, vei avea nevoie de alți prieteni, de alte cunoștințe, de oameni de la care ai ce să înveți și să aplici cu succes în viața ta. Pe 2 Iulie se va construi o eclipsă totală de Soare în Semnul Racului, moment ce va marca debutul unei etape noi și deosebite în aceste relații. Unii se depărtează de tine, alții se apropie, fie că este vorba despre rude, fie că este vorba despre prieteni sau simple cunoștințe.

Foarte importante vor fi de-a lungul întregului an călătoriile și studiile de orice fel și planurile în acest sens pe termen lung. Se va evidenția dorința și putința de a învăța, de a studia, de a te documenta, de a aborda discipline la care nici nu te-ai fi gândit vreodată. Astfel te vei implica în studii deosebite care te vor influența pe termen lung și te vor ajuta să faci salturi evolutive importante.

Segmentul financiar se reconfigurează în mod special secțiunea bani, bunuri comune cu alții, chestiunile referitoare la moșteniri, partaje personale sau profesionale. Se vor deschide alte variante de câștig din colaborări, însă evită acumularea datoriilor.

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2019: fii deschis la schimbări, ele se vor produce - vrei, nu vrei, însă cu cât vii tu mai repede în întâmpinarea lor, cu atât mai bine pentru tine; renunță la conservatorism și la fixismele învechite; ia-ți minivacanțe regulate și stai cât mai mult în natură, departe de forfota cotidiană; fii alături de persoanele din anturajul apropiat și implică-te serios în aceste relații, deoarece îți vor folosi pe termen lung; lărgește-ți orizontul cunoașterii prin studii și prin dialoguri cu oameni deosebiți, prin participarea la seminarii, conferințe pe teme spirituale și filozofice.

Cugetarea anului 2019 pentru Tauri: „Oamenii nu vor accepta și nu-și vor îndeplini fără constrângere sarcinile îndreptate spre binele lor.” – G. Washington





Gemeni


Un an interesant, important și incitant pentru natura ta extrovertită, deoarece energia contextului astral de pe parcursul său te va predispune la interiorizare și la a te privi pe tine însuți în profunzimi.

Până pe 6 Martie 2019, vreme de mulți ani, segmentul reațiilor cu prietenii, cu susținătorii și cu protectorii din segmentul socio-profesional a fost foarte activat, datorită prezenței planetei Uranus în acest segment, respectiv în Semnul Berbecului. După această dată vor rămâne în preajma ta, oameni valoroși, situații comune cu aceste persoane care te-au sprijinit și te-au implicat în proiecte deosebite cu efecte pe termen lung. Totuși, până pe 6 Martie mai sunt posibile răsturnări de situație, destul de bulversante.

Uranus se va muta în Semnul Taurului, pentru mulți ani de acum încolo, dinamizându-ți segmentul sănătății, al relațiilor profesionale, dar și cel al dușmanilor ascunși. Partea foarte bună a acestui tranzit constă în faptul că influxurile uraniene îți vor accentua simțurile extrasenzoriale, mai ales intuiția. Se vor evidenția visele și viziunile premonitorii, stările meditative, dorința de elevare spirituală și de rafinare sufletească.

Sănătatea întregului organism va fi răscolită, însă este posibil să se evidențieze afecțiuni ale segmentelor gâtului și secundar afecțiuni ale sistemului uro-gential. Este foarte important, pe termen lung, să te îngrijești cu ajutorul specialiștilor în sănătate.

Pentru segmentul profesional, relațiile de muncă vor intra într-un con de umbră. Încep să se traseze în culise, diverse conflicte, care vor mocni și din când, în când, vor ieși la iveală în chip nebănuit.

Energia eclipselor din acest an vor influența segmentul financiar și relațiile cu anturajul apropiat.

Pe 6 Ianuarie se formează în Semnul Capricornului prima eclipsă din acest an, fiind vorba despre o eclipsă parțială de Soare, ce va dinamiza segmentul financiar. Este vorba despre schimbarea surselor de venit din colaborări, despre acumularea și administrarea banilor, bunurilor comune cu alții. De asemenea vor intra în discuție moștenirile și partajele personale și profesionale. Practic se deschide o etapă de câștig sau de reorganizare a bugetului și bunurilor, etapă care se va reconfigura sau ceva din ea se va epuiza în intervalul 19 – 22 Iulie, când se va forma o altă eclipsă parțială de Lună, tot în Semnul Capricornului. Există însă detalii pe care nu le vei putea sesiza, decât parțial spre finalul anului, când se va forma a treia eclipsă în Semnul Capricornului, fiind vorba atunci despre o eclipsă totală de Soare.

Secțiunea venituri obținute din munca proprie va cunoaște modificări în sensul că va debuta o nouă etapă în preajma datei de 2 Iulie, când se va forma o eclipsă totală de Soare în Semnul Racului. Reconfigurările de la locul de muncă vor atrage schimbări salariale, fiind posibil chiar să apară oferte noi de muncă sau să te reorietenzi profesional. Dialoguri importante în acest sens cu șefii și autoritățile pot avea loc în intervalul 11 Februarie – 17 Aprile, deci reține cele discutate sau petrecute în acest interval.

Pe 21 Ianuarie se va construi o eclipsă totală de Lună în Semnul Leului, evidențiind relațiile cu anturajul apropiat. Unii se vor îndepărta de tine, făcându-se loc pentru alții de o mai bună calitate.

De asemenea vor intra în discuție, pe parcursul acestui an, călătoriile și studiile. Îmbogățirea bagajului educațional îți va aduce beneficii pe termen lung, indiferent că abordezi călătorii turistice, profesionale sau că abordezi studii pentru un hobby sau studii necesare obținerii și dezvoltării unor competențe profesionale noi.

Relațiile parteneriale reprezintă o temă importantă până la începutul lunii Decembrie. Relațiile vechi fundamentate pe baze solide, autentice se vor reconfigura în mod benefic. Relațiile care s-au dovedit nefavorabile sau care nu mai au ce experiențe să-ți ofere se vor destrăma rapid și fără urmări. Sunt posibile deopotrivă separarea, divorțul de un partener de viață sau desprinderea dintr-o colaborare, însă la fel de posibile sunt logodna, căsătoria, implicarea în colaborări noi.

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2019: ocupă-te în mod special de tine pe tot parcursul acestui an și, la nevoie, apelează la sprijinul specialiștilor în sănătate, inclusiv terapiile neconvenționale îți vor fi de mare folos pe termen lung; selectează oamenii alături de care mai investești în continuare emoții, afectivitate, respect, responsabilitate, energie în activități comune; divorțează sau căsătorește-te în funcție de logica situației în care te afli și asumă-ți tot ce derivă din aceste situații; orientează-ți eforturile spre abordarea domeniilor de graniță; fii deschis la schimbări; controlează-ți stările de spirit.

Cugetarea anului 2019 pentru Gemeni: „Mediocritatea duce o luptă groaznică și neîncetată cu cei care sunt mai presus de ea.” – H. de Balzac


Rac

Anul 2019 este foarte important pentru relația ta cu socialul, cu lumea înconjurătoare. Provocarea majoră constă în a alege să-ți manifești sensibilitatea, plângându-te de toate sau a-ți aduna forțele și a le orienta, rapid, spre acțiuni personale constructive, fără resentimente, dizolvând amintirile și detașându-te de neplăceri. Stările tale de spirit vor fluctua mult, însă îți va plăcea să te scalzi în oceanul emoțiilor, alunecând totodată și spre tărâmuri fanteziste.

În primele două luni ale anului se va evidenția în mod special, pentru ultima dată, segmentul profesional și tot ce este legat de locul de muncă. Planeta Uranus te-a ajutat vreme de șapte ani să-ți remodelezi mentalitatea față de muncă și implicațiile ei, dar mai ales te-a propulsat pe o altă linie directoare față de șefi, autorități și relații cu aceștia. Începând cu 1 Ianuarie și până pe 6 Martie când Uranus va părăsi Semnul Berbecului se vor trasa ultimele retușuri în plan profesonal, astfel că mai sunt posibile surprize de proporții. Îți pot fi retrase responsabilități sau funcții importante avute până acum, însă poți primi unele total neașteptate și cu efecte pe termen lung. Influențele uraniene din Berbec coroborate de prezența lui Jupiter în Săgetător din segmentul locului de muncă și al ambientului profesional duc - vrei, nu vrei, la schimbări inevitabile, spectaculoase și definitive.

Din 6 Martie, planeta Uranus se va muta în Semnul Taurului, influențându-ți, vreme de mulți ani de acum încolo, relațiile cu prietenii, cu protectorii și cu susținătorii din planul socio-profesional. Se deschid culoare noi de relaționare cu oameni deosebiți, valoroși, progresiști orientați spre viitor. De asemenea vor intra în discuție implicarea în asociații, grupuri, organizații cu scopuri umanitare sau cu scopuri de studiu și documentare pentru discipline de graniță.

Sănătatea este vulnerabilă pe tot parcursul anului. Activitatea intensă din câmpul muncii te va obosi foarte mult și va fi dificil să te oprești odată ce te-ai implicat în diverse activități profesionale. Posibile consultații, analize medicale de anvergură, dar și intervenții chirurgicale sau planuri în acest sens.

Eclipsele din acest an își vor face simțite influențele în relațiile cu ceilalți, în relațiile parteneriale și în segmentul financiar.

Prima eclipsă din acest an, o eclipsă parțială de Soare, are loc pe 6 Ianuarie în Semnul Capricornului, oferindu-ți efecte foarte clare în relațiile parteneriale, respectiv în relația cu partenerul de viață și în relațiile de colaborare sau de afaceri. Se deschide un culoar de relaționare, care va cunoaște un vârf pe 17 Iulie, când se formează o altă eclipsă parțială de Lună tot în Capricorn și se va reconfigura sau se va finaliza parțial, în luna Decembrie, pe 26, când se formează ultima eclipsă din acest an, respectiv o eclipsă inelară de Soare tot în Capricorn. Cele trei momente de peste an marcate de aceste eclipse îți vor arăta multe și mărunte despre ceilalți, în speță despre partenerul de viață sau despre colaboratori și afaceri. Urcușuri și coborâșuri, finaluri și începuturi. Deopotrivă sunt posibile separarea, divorțul, logodna, căsătoria.

Pe 21 Ianuarie se construiește o eclipsă totală de Lună în Semnul Leului, moment ce va evidenția segmentul financiar, mai ales secțiunea venituri obținute din munca desfășurată la un job. Reconfigurările din segmentul muncii vor atrage după sine și modificări salariale, însă ceva din toate acestea este ocultat, trunchiat, spus sau demonstrat parțial. Ceea ce se discută sau se petrece în luna Ianaurie se va relua pentru lămuriri și rezolvări în perioada 28 Iunie – 29 August. Până atunci, însă, există o mare instabilitate financiară și profesională.

Personalitatea ta se află într-un proces, discret și lent, de reconfigurare, astfel că în urma situațiilor și relațiilor în care vei fi implicat pe parcursul acestui an îți vei schimba felul de a fi și de a e raporta la ceilalți. În acest sens vei fi ajutat și de formarea unei eclipse totale de Soare pe 2 Iulie în Semnul tău zodiacal Racul. Numai tu vei ști ce se petrece cu adevărat în sufletul tău și ce vei decide mai departe. Cert este că, de la acest moment vei fi altfel și vei face totul altfel.

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2019: canalizează-ți eforturile spre dezvoltarea propriei tale persoane; segmentul profesional este foarte important și foarte bine susținut de astre în 2019, iar ce vei gândi în acest sens, ce vei plănui sau ce vei realiza efectiv vor avea efecte pe termen foarte lung – se potriviește proverbul: fii atent ce ceri, pentru că aceea ți se va oferi; selectează toate relațiile din preajma ta și păstrează-le numai pe acelea care s-au dovedit serioase și utile; pregătește-te să primești oameni noi în viața ta; dozează-ți eforturile și odihnește-te regulat și conștient.

Cugetarea anului 2019 pentru Raci: „A fi sensibil înseamnă a suferi.” – K. Marx


Leu

Anul 2019 îți aduce reconfigurări profunde de personalitate și crez. Este vremea marilor schimbări socio-profesionale, astfel că vei fi nevoit să ieși și mai mult la rampa vieții. Îți va plăcea să fii în centrul atenției, mai ales printre oamenii importanți din mediul profesional în care activezi sau îți dorești să activezi. De asemenea, mulți îți vor recunoaște meritele, eforturile depuse în câmpul muncii, aspecte care te vot impulsiona să continui pe o linie ascendentă.

Vreme de șapte ani, influxurile uraniene din Semnul Berbecului ți-au oferit experiențe deosebite legate de relațiile cu străinătatea. Probabil că ai fost implicat și în diverse forme de instruire și perfecționare pentru locul de muncă sau ai călătorit frecvent în locuri deosebite. Ceva din toate acesta se va relua până pe 6 Martie, pentru a stabiliza anumite relații, valori, atitudini sau concepții autentice și necesare pe termen lung.

După remodelarea definitivă a mentalității și a lărgirii orizontului cunoșaterii, Uranus îți va dinamiza segmentul profesional, respectiv după 6 Martie când va intra în Semnul Taurului. Se va deschide astfel un nou culoar socio-profesional, în care îți vei schimba radical atitudinea față de muncă și implicațiile ei, relațiile cu șefii, statutul socio-profesional și imaginea publică. Este posibil să te gândești la o reconversie profesională, la dezvoltarea unei afaceri pe cont propriu, dar mai ales la a deveni propriul tău șef. Surprize sociale și profesionale de proporții.

Eclipsele ce se vor construi în 2019 te vor impulsiona să operezi acele schimbări, atât în structura ta interioară, cât și în felul în care relaționezi sau muncești, pentru a-ți îmbunătăți stilul de viață și poziția socială. Modificări ale regimului muncii, dar și în planul sănătății.

Segmentul socio-profesional este dinamizat și datorită formării a trei eclipse în acest an pe Semnul Capricornului, Semn care se ocupă în harta ta astrală de muncă și sănătate. Prima eclipsă se formează pe 6 Ianuarie, fiind o eclipsă parțială de Soare, a doua se formează pe 17 Iulie – o eclipsă parțială de Lună, iar a treia pe 26 Decembrie – o eclipsă inelară de Soare. Așadar începi anul cu aspecte referitoare la muncă și sănătate, finalizezi anul tot cu ele.

Sunt șanse deosebite de a-ți schimba locul de muncă și chiar domeniul de activitate. Ajutor sau piedici din partea femeilor-colege în planul profesional. Este un an care te predispune la foarte multă muncă, la asumarea unor responsabilități de anvergură cu efecte pe termen lung. Însă vei fi nevoit să te bazezi doar pe forțele tale, deoarece unii nu privesc cu ochi buni ascensiunea ta personală și profesională.

Există animozități din partea colegilor și a persoanelor din anturajul apropiat, țesându-se conflicte mocnite în umbră. De asemenea, în relațiile cu partenerul de viață și cu cei de afaceri sau colaboratorii vor interveni schimbări definitive, de genul separare, divorț, rediscutarea termenilor și condițiilor unor contracte de colaborare.

Foarte importantă este luna Ianuarie, deoarece pe 21 se formează o eclipsă totală de Lună în Semnul tău zodiacal Leul. Influxurile sale te vor determina să-ți îmbunătățești personalitatea, felul în care relaționezi și felul în care te raportezi la evenimentele înconjurătoare. Este un moment determinant, care te va influența pe termen lung în decizii și fapte.

La mijlocul Verii, pe 2 Iulie, se va construi o eclipsă totală de Soare în Semnul Racului, moment de maximă interiorizare pentru tine. Tendința de a te izola și de a te gândi în tihnă la ale tale va fi accentuată și bine ar fi să-i dai curs. Ți se vor activa foarte mult simțurile extrasenzoriale, iar informațiile primite pe căi neconvenționale vor fi de mare folos pe termen lung.

Sănătatea este vulnerabilă pe tot parcursul anului. Este vorba despre afecțiunile vechi, cele cunoscute, însă datorită producerii a patru eclipse din cinci în acest an, pe segmentul sănătății, ceva poate lăsa urme serioase pe termen lung. Frecvent pot intra în discuție consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale. Consultă mai mulți specialiști și ține cont de semnalele organismului tău!

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2019: ocupă-te mai mult de tine și de treburile tale personale și profesionale; multe relații se vor reconfigura, iar altele se vor finalza definitiv, fiind un bun prilej, pe tot parcursul anului, să-ți selectezi cu grijă anturajul; concentrează-ți eforturile pe reorganizarea sau redefinirea segmentului profesional; informează-te în permanență, fie că este vorba despre ceva necesar în plan personal, fie că este vorbe despre ceva util în plan profesional; fii prudent în privința sănătății și urmează sfaturile specialiștilor în sănătate; odihnește-te, ocupă-te de un animal de companie sau de o grădină – îți vor aduce beneficii nebăbuite.

Cugetarea anului 2019 pentru Lei: „Fiecare om are trei caractere: cel care îi este atribuit, cel pe care și-l atribuie el însuși, și, în sfârșit, cel pe care îl are în realitate.” - V. Hugo


Fecioara

Metodic și realist, indiferent de evenimentele în care vei fi implicat de-a lungul anlui 2019 vei ști clar ce trebuie să faci și încotro să-ți îndrepți atenția și eforturile. Sunt posibile schimbări în primul rând de mentalitate, de ideal, de conștiință.

Preocupările legate de sănătate, ca de obicei pentru tine, sunt pe primul loc. Sunt șanse favorabile de a-ți schimba stilul de viață, de a găsi remedii naturiste deosebite, de a întâlni specialiști în sănătate care să te ajute să ameliorezi unele afecțiuni vechi.

Segmentul profesional este marcat de schimbări importante. Până la începutul lunii Mai, ambientul profesional, relațiile colegiale și desfășurarea activității profesionale propriu-zise continuă să fie tensionate. Partea bună a acestei situații constă în faptul că ies la iveală și se rezolvă definitiv aspecte profesionale vechi, neconforme cu etapa actuală de viață în care te afli. De asemenea, tot ce este inutil, minciună, fraudă sau frivol la locul de muncă și în relațiile colegiale se află, astfel că se vor epuiza toate acestea în chip favorabil pentru tine.

Segmentul financiar este marcat de influențele planetei Uranus din Semnul Berbecului, până pe 6 Martie. Șapte ani de zile, aceste influențe ți-au oferit câștiguri substanțiale, surprize de proporții pe segmentul moșteniri, partaje, bani și bunuri deținute și administrate în comun cu partenerul de viață sau cu neamurile, relații cu instituții financiare. În primele două luni ale anului se reconfigurează ceva din toate acestea, pentru a se stabiliza definitiv. Pot fi aspecte surprinzătoare, la care nici cu gândul nu gândești. De asemenea este posibil să apară oferte de colaborare care să-ți deschidă culoare de câștig pe termen lung, să echilibrezi situația unor bunuri sau a unor bani folosite împreună cu alții sau să te gândești la investiții și credite.

Din 6 Martie, planeta Uranus se va muta în Semnul Taurului, deschizându-ți episoade noi în ceea ce privește relațiile cu străinătatea, studiile, călătoriile. Începe o etapă de viață foarte importantă, care se va întinde pe mulți ani de acum încolo. Energia uraniană dinspre Taur îți va îmbogăți bagajul educațional, îți va favoriza procesele de învățare-evaluare, schimbul de informații cu persoane deosebite, implicarea în studii și cercetări diverse necesare în domeniul profesional în care activezi sau îți dorești să activezi. Posibilități deosebite de a călători peste mări și țări și de a studia discipline spirituale sau ezoterice. Însă cel mai important aspect va fi cunoașterea unor oameni deosebiți, bine experimentați în ale vieții, instructori, profesori, oameni importanți într-un domeniu de activitate, de la care vei învăța foarte multe.

Eclipsele de peste an îți vor influența relațiile sentimentale, relațiile cu prietenii, sănătatea și segmentul muncii.

Segmentul relațiilor sentimentale este activat de trei eclipse în acest an, eclipse formate pe Semnul Capricornului. Așadar, pe 6 Ianuarie se formează o eclipsă parțială de Soare ce îți deschide o etapă amoroasă deosebită. Pe 17 Iulie, când se formează a doua eclipsă pe Capricorn, respectiv o eclipsă parțială de Lună, ceea ce s-a declanșat pe 6 Ianuarie se reconfigurează sau ceva se finalizează, după caz. Pe 26 Decembrie are loc a treia eclipsă în Capricorn, care va lămuri unele aspecte gândite sau petrecute la momentele anterioare de eclipse pe acest Semn zodiacal, însă va deschide culoare noi, fie că este vorba despre o nouă relație amoroasă, fie că cea deja existentă se reconfigurează benefic.

În ziua de 21 Ianuarie se formează o eclipsă totală de lună în Semnul zodiacal al Leului, îndemnându-te să meditezi asupra situațiilor și relațiilor în care ești implicat sau vrei să te implici. Este un moment favorabil regândirii unor planuri personale și profesionale. Aflarea unor informații deosebite necesare pentru viața personală și pentru cea profesională.

Relațiile cu prietenii, cu protectorii și cu admiratorii din segmentul socio-profesional se vor remarca începând cu 2 Iulie, când se formează o eclipsă totală de Soare în Semnul Racului. Totuși nu este ceea ce pare. Unii vin în preajma ta aparent binevoitori, dar sub măștile lor se ascund cu totul alte interese față de cele declarate.

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2019: fii realist în privința tuturor relațiilor din preajmă; lasă evenimentele să-și urmeze cursul firesc și nu forța nota; fii deschis la schimbările benefice necesare ție în etapa de viață în care te afli, pentru a crea îmbunătățirile de care ai nevoie; îngrijește-ți cu măsură sănătatea; muncește atât cât trebuie și mai ales cum trebuie; evită critica și replicile acide; oferă-ți ajutorul numai la cererea expresă a celorlalți; de mare folos ți-ar fi un animal de companie sau practicarea unui hobby.

Cugetarea anului 2019 pentru Fecioare: „Într-o dispută, cel mai dificil lucru nu e atât să-ți aperi punctul de vedere, cât să ai despre el o idee exactă.” – A. Maurois


Balanta

De-a lungul anului 2019 îți vei schimba foarte mult mentalitatea, sistemul valorilor morale și spirituale, abordând cu totul altfel viața și provocările ei. Este o perioadă dinamică, cu multe urcușuri și coborâșuri, socializarea și schimbarea fiind acțiunile de bază.

Unul din segmentele importante este cel partenerial, datorită influențelor uraniene din Semnul Berbecului. Planeta Uranus, cea care din 2011 încoace, ți-a răscolit profund relațiile cu ceilalți, în speță relația cu partenerul de viață și relațiile de colaborare profesională îți trimite ultimele raze până pe 6 Martie, când se va muta definitiv în Semnul Taurului. Astfel, se vor relua unele aspecte parteneriale și anume acelea care necesită îmbunătățiri și retușuri finale. Surprizele pot fi de proporții, fie că este vorba despre relațiile cu partenerul de viață, fie despre relațiile cu partenerii profesionali. Instabilitatea este foarte mare, mai ales în perioada 1 Ianuarie - 15 Februarie, putând izbucni conflicte sau reluându-se cele vechi. Partea bună a acestor situații constă în aceea că se lămurește și se rezolvă, odată pentru totdeauna, tot ce a constituit tensiune, animozitate, conflict, neînțelegere cât de măruntă.

Din 6 Martie, Uranus mutându-se în Semnul Taurului, îți va activa segmentul financiar, în principal secțiunea bani, bunuri comune cu alții – partenerul de viață, colaboratorii -, chestiunile referitoare la moșteniri și partaje. Se deschid culoare favorabile de câștig din colaborări noi. De asemenea te poți orienta spre investiții și credite pentru a achiziționa diverse bunuri personale sau pentru a sprijini pe alții. Instabilitatea financiară este la cote înalte, astfel că ar fi bine să te sfătuiești cu diverși specialiști în domeniul finanțelor și al instituțiilor bancare.

Sănătatea continuă să fie vulnerabilă, dar în parametrii cunoscuți. Sunt de bun augur controalele regulate și menținerea unui stil de viață sănătos. Din când, în când vor intra în sfera ta de interes analizele, consultațiile sau intervențiile chirurgicale, după caz.

Eclipsele din acest an îți influențează segmentul socio-profesional, segmentul familial și domestic, relațiile cu prietenii și cele sentimentale. Urcușuri și coborâșuri, lămuriri, rezolvări, dar și controverse.

Prima eclipsă din acest an se formează pe Semnul Capricornului în ziua de 6 Ianuarie, oferindu-ți efecte în segmentul familial și domestic. Se deschide o etapă nouă, atât în ceea ce privește relațiile cu membrii familiei, cu neamurile, cât și în ceea ce privește domiciliul, spațiul locativ, bunurile patrimoniale. Vor apărea informații secretizate pâna la acest moment, aflarea unor decizii și a unor acțiuni ale unor membrii ai familiei care cumva prejudiciază bunul mers al situației familiale.

Pe 17 Iulie se formează a doua eclipsă în Semnul Capricornului, marcând rezolvarea, lămurirea parțială sau totală a unei secvențe familiale și domestice începute pe 6 Ianuarie. În luna Decembrie, respectiv pe 26 are loc a treia eclipsă pe Semnul Capricornului, o eclipsă inelară de Soare, moment ce va deschide o nouă etapă domestică. Există scopuri ascunse ale unor membrii ai familiei care vor duce la destabilizarea poziției tale în cadrul familiei.

Pe 21 Ianuarie se va forma o eclipsă parțială de Lună pe Semnul Leului, evidențiindu-ți relațiile cu prietenii, cu protectorii și cu admiratorii din segmentul socio-profesional. Secundar ceva sau cineva din aceste relații va avea repercusiuni și în relațiile sentimentale și al celor cu copiii. Poți primi sfaturi bune la prima vedere, însă există ceva care nu este tocmai ceea ce ai tu nevoie în etapa de viață actuală. Stabilește o graniță clară între o relație de prietenie și una sentimentală!

Segmentul profesional se evidențiază datorită formării unei alte eclipse, pe 2 Iulie, în Semnul Racului. Ceea ce se petrece pe acest segment este influențat de segmentul familal și domestic. Astfel, ceva din planul familial și domestic va declanșa schimbări de statut social, de imagine publică și în cadrul locului de muncă, aspect care se menține pe tot parcursul anului, fiind vorba despre un lanț de evenimente care se condiționează unul pe celălalt.

Relațiile cu anturajul apropiat sunt foarte active. Unii se depărtează de tine, alții se apropie. Sunt șanse favorabile pentru a cunoaște oameni noi, pentru a-ți lărgi orizontul cunoșterii prin schimb de idei cu oameni valoroși, prin abordarea unor studii sau prin călătorii în scop turistic și profesional.

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2019: găsește un echilibru între latura personală familială și domestică și cea socio-profesională; fii alături de membrii familiei; ocupă-te pe îndelete de aspectele domestice și îmbunătățește condițiile locative; dozează-ți eforturile și muncește cu măsură, având totodată în vedere și menținerea sănătății într-o stare bună; selectează atent anturajul apropiat și renunță rapid la situațiile și relațiile compromițătoare.

Cugetarea anului 2019 pentru Balanțe: „Voința este o tendință spre fericire.” – L. A. Feuerbach


Scorpion

Este un an foarte provocator, deoarece te va face să ieși din tiparele tale conservatoare și fixiste. Vrei, nu vrei, vei fi nevoit să socializezi, să accepți schimbări radicale și definitive, să călătorești, să-ți redefinești sistemul valorilor morale și spirituale.

Unul din aspectele astrale importante din acest an este schimbarea Semnului zodiacal de către planeta Uranus, respectiv din Berbec spre Taur, pe 6 Martie. De șapte ani încoace, de când Uranus a intrat în Semnul Berbecului ți-a oferit experiențe inedite, foarte răscolitoare pe segmentul muncii și pe segmentul sănătate. Paleta de provocări pe ambele direcții de viață, munca și sănătatea, se vor finaliza, nu înainte de a se mai evidenția cumva, destul de zgomotos, unele aspecte rămase nelămurite sau nerezolvate.

Așadar, sunt posibile turnuri nebănuite, spectaculoase în domeniul profesional, la locul de muncă și în relațiile colegiale. Tumultul din sfera muncii poate declanșa afecțiuni mai noi sau mai vechi ale sănătății. Revin în atenție planuri legate de analize, consultații medicale și intervenții chirurgicale.

Din 6 Martie se va activa, discret deocamdată, segmentul relațiilor parteneriale, datorită influențelor planetei Uranus care se va muta, pentru mulți ani de acum încolo, în Semnul Taurului. Este foarte important să analizezi pe îndelete relațiile parteneriale, atât relația cu partenerul de viață, cât și relația cu partenerii de afaceri sau colaboratorii.

Se vor contura clar noi culoare de evoluție a acestor tipuri de relații, predominând răsturnările de situație, neobișnuitul, bizarul, rapiditatea acțiunilor. Posibile rupturi de contracte și înțelegeri între tine și diverși parteneri. Inclusiv va intra în discuție separarea sau divorțul. Totuși vor veni în preajma ta oameni progresiști, alături de care vei putea dezvolta, în timp, colaborări interesante și total imprevizibile. Instabilitatea va fi foarte accentuată pe tot parcursul anului, atât în ceea ce privește parteneriatele personale, cât și în ceea ce privește parteneriatele profesionale.

Eclipsele formate de-a lungul anului 2019 îți vor influența foarte mult mentalitatea, sistemul valorilor morale și spirituale. Totodată vor apărea efecte puternice în relațiile cu anturajul apropiat, în relațiile cu străinătatea și în segmentul profesional.

Anul debutează cu eclipsă parțială de Soare formată pe 6 Ianuarie în Semnul Capricornului, moment ce îți va marca relațiile cu anturajul apropiat, respectiv relațiile cu prietenii apropiați, cu neamurile, cu vecinii și cu simplele cunoștințe. Unii se vor îndepărta de tine, alții se vor apropia de tine și îți vor influența viața într-un mod aparent banal, dar reține că doar aparent. Efectele acestui moment le vei înțelege pe 17 Iulie, când se formează a altă eclipsă parțială de Lună tot pe Semnul Capricornului, dar nu în totalitate. De la acest moment se finalizează o secvență relațională și se deschide o alta care va cunoaște o ultimă reconfigurare pe 26 Decembrie când se va forma ultima eclipsă din acest an, respectiv o eclipsă inelară de Soare tot în Capricorn. Finaluri și începuturi, dezvăluirea unor secrete personale, care te pot destabiliza emoțional.

Tot efecte ale eclipselor formate pe Semnul Capricornului vor fi deschiderea spre călătorii și studii ale unor subiecte la care nici cu gândul nu te-ai fi gândit vreodată să le abordezi. Însă, energia degajată de aceste eclipse te va impulsiona spre a-ți lărgi orizontul cunoașterii și prin acest tipuri de acțiuni.

Pe 21 Ianuarie se va forma o eclipsă totală de Lună în Semnul Leului, moment ce va evidenția segmentul profesional. Se conturază finalizarea unor secvențe de la locul de muncă și în relațiile profesionale. Foarte posibil să te orientezi spre un alt loc de muncă sau chiar spre un alt domeniu de activitate.

Relațiile cu străinătatea reprezintă o altă temă propusă de astre în 2019 prin eclipsa totală de Soare ce se va forma în Semnul Racului pe 2 Iulie. Reconfigurări ale unor colaborări cu străinătatea, deschiderea unor culoare favorabile de a călători peste mări și țări, de a lucra sau de a studia departe de locurile natale.

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2019: concentrează-ți eforturile spre a-ți reorganiza viața, raportându-te la cei care îți pot fi adevărate modele morale și spirituale; fii deschis la schimbări; acceptă fără resentimente ca unii oameni să dispară din viață și primește-i pe alții care îți vor aduce experiențe noi și progresiste; remodelează-ți mentalitatea și reconfigurează-ți sistemul valorilor morale și spirituale; alege să muncești de plăcere, deoarece astfel și răsplata finaciară, morală, emoțională va fi pe măsură.

Cugetarea anului 2019 pentru Scorpioni: „Arta de a mări plăcerea constă în capacitatea de a fi zgârcit cu ea.” – J. J. Rousseau


Sagetator

Un foarte provocator, dinamic, care îți aduce schimbări profunde de personalitate. Planeta Jupiter, supra numită și Marele benefic îți vizitează Semnul solar până la începutul lunii Decembrie, aspect care îți influențează foarte mult felul de a fi și de a te raporta la tot ce te înconjoară. Este o perioadă excelentă pentru a-ți redefini planurile personale și profesionale, pentru a te conecta cu Ierarhiile divine, pentru a aborda disciplinele spirituale dintr-o altă perspectivă.

Tumultul din preajma ta te va obosi mult. Sănătatea este vulnerabilă pe tot parcursul anului și pentru că energia vitală fluctuează foarte mult. De mare ajutor ți-ar fi un program specific de consultații, analize medicale și chiar de intervenții chirurgicale. Urmează sfaturile specialiștilor, deoarece tendința la excese va fi destul de accentuată.

Schimbarea Semnului zodiacal de către planeta Uranus, respectiv părăsirea Berbecului și începerea tranzitului în Semnul Taurului, pe 6 Martie îți aduce tot felul de răsturnări de situație. Până pe 6 Martie este vorba despre ultimele retușuri pe segmentul sentimental și în relațiile cu copiii. Acest segment a fost foarte provocat în ultimii șapte ani, iar acum a venit vremea tușei finale.

Este posibil să reiei unele discuții sau acțiuni cu persoana iubită sau să te implici ceva mai mult în educația copiilor. Surprizele pot fi de proporții, deci nu se poate vorbi de stabilizare și control pe acest segment până la începutul Primăverii. O relație sentimentală se poate destrăma, o alta își așteaptă rândul.

Foarte bine susținute îți sunt practicarea unui sport și implicarea în dezvoltarea unui hobby. Ceva din relațiile sentimentale poate avea repercusiuni în relațiile de prietenie și cele profesionale. O provocare majoră a anului 2019 este a pune o graniță clară între o relație de prietenie și una sentimentală.

Din 6 Martie, planetă Uranus se va instala în Semnul Taurului vreme de mulți ani, dinamizându-ți, în chip nebănuit, segmentul profesional, în special ambianța locului de muncă și relațiile colegiale. Se deschide o etapă deosebită în plan profesional, astfel că sunt posibile modificări ale regimului muncii sau chiar o reorietare profesională.

Eclipsele construite în 2019 îți vor trimite influențe profunde în segmentul financiar, în relațiile cu străinătatea, oferindu-ți totodată șanse deosebite de evoluție și progres personal și profesional.

Semnul Capricornului găzduiește trei eclipse astfel: pe 6 Martie o eclipsă parțială de Soare, pe 17 Iulie o eclipsă parțială de Lună și pe 26 Decembrie o eclipsă inelară de Soare. La prima eclipsă se vor declanșa situații referitoare la relația dintre munca depusă la un job și plata aferentă. Este un început în sensul că poți obține o mărire de salariu sau favoruri importante, însă în urma unor decizii luate în culisele profesionale de căte șefi și autorități. Aparent, situația se îmbunătățește, dar în preajma celei de a doua eclipse din Capricorn, respectiv pe 17 Iulie vor ieși la iveală unele detalii neplăcute sau chiar ciudate, fiind posibilă micșorarea venitului sau amânarea pe termen nedefinit. Pe 26 Decembrie se stabilizează cumva situația financiară din cadrul locului de muncă, dar și atunci mai rămân detalii necunoscute.

Pe 21 Ianuarie se formează o eclipsă totală de Lună în Semnul Leului, atrăgându-ți atenția asupra relațiilor cu străinătatea. Se va încheia o etapă în acest sens, fie că este vorba despre aspecte profesionale ce au legătură cu parteneri străini sau cu a lucra în străinătate, fie că este vorba despre aspecte personale, de genul reconfigurarea unor relații cu persoane aflate departe de granițele țării.

De asemenea vor intra în discuție abordarea unor studii, cursuri, forme de instruire necesare în plan profesional. Călătoriile sunt o altă temă propusă de contextul astral, fiind posibil să călătorești în locuri fascinante.

Segmentul financiar se va evidenția prin influxurile primite de la eclipsa totală de Soare, pe 2 Iulie, eclipsă ce se va forma în Semnul Racului. Se va reconfigura tot ce ține de bugetul comun cu alții, respectiv situația banilor și bunurilor deținute și administrate în comun cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii.

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2019: focalizează-ți eforturile, în primul rând, spre reconstrucția propriei persoane; organizează-ți activitățile, astfel încât să alternezi odihna cu munca; studiază marii filozofi ai lumii și reformulează-ți sistemul valorilor morale și spirituale; practică un sport, îngrijește un animal de companie sau dezvoltă un hobby drag sufletului tău.

Cugetarea anului 2019 pentru Săgetători: „Este fericit cel ce și-a întocmit existența în așa chip, încât corespunde particularităților caracterului lui.” - G. W. F. Hegel


Capricorn

Un an de excepție pentru tine, deoarece în Semnul tău zodiacal se formează trei eclipse din cele cinci. Sunt momente de graniță între trecut și viitor, finaluri și începuturi ale unor etape de viață. Este vremea marilor schimbări, astfel că totul va fi altfel în jurul tău la finalul lui 2019. În primul rând, percepțiile tale asupra oamenilor și evenimentelor vieții vor căpăta alte valențe pentru tine.

Prima eclipsă din acest an se formează în Semnul tău zodiacal, respectiv pe 6 Ianuarie, fiind vorba despre o eclipsă parțială de Soare. O alta se va forma pe 17 Iulie, respectiv o eclipsă parțială de Lună, iar a treia și ultima din acesta an, se construiește pe 26 Decembrie, fiind vorba despre o eclipsă totală de Soare. La prima eclipsă ai șanse deosebite de a-ți restructura personalitatea și de a aborda cu totul altfel viața și provocările ei. Chiar dacă stările tale de spirit vor fluctua mult și confuzia va fi accentuată vei reuși să depășești cu bine orice situație. Moment favorabil pentru a demara proiecte personale și profesionale, gândite, plănuite mai demult.

Pe 17 Iulie, când are loc cea de a doua eclipsă în Semnul tău zodiacal, ceva din ceea ce a început pe parcursul lunii Ianuarie se va reconfigura sau se va finaliza, după caz. Este nevoie de prudență, deoarece există detalii pe care nu le poți observa corect. La nevoie apelează la cineva de încredere pentru a obține păreri diferite.

Eclipsa formată pe 26 Decembrie tot în Capricorn îți va lămuri și rezolva din deciziile și acțiunile întreprinse la eclipsele anterioare din Capricorn, deschizând practic o etapă de viață fundamentă pe alte valori morale și spirituale.

Toate aceste eclipse îți vor influența relațiile parteneriale, atingând un vârf pe 2 Iulie când se construiește o eclipsă totală de Soare în Semnul Racului. Este vorba despre etape noi de relaționare, putând intra în discuție separarea, divorțul logodna, căsătoria – după caz. În ceea ce privește colaborările profesionale se vor evidenția noutăți benefice. Totuși și în aceste situații există neclarități, astfel că factorul necunoscut trebuie luat în calcul.

Pe 21 Ianuarie se va forma o eclipsă totală de lună în Semnul Leului, moment ce declanșează o serie de acțiuni și decizii, în segmentul finaniciar, referitoare la banii și bunurile comune cu alții. Se pot rezolva chestiunile financiare trenante, de genul datoriilor sau aspecte referitoare la moșteniri și partaje.

Segmentul domestic și relațiile familiale au beneficiat vreme de șapte ani de influxurile neobișnuite ale planetei Uranus dinspre Semnul Berbecului. Până pe 6 Martie, Uranus va impulsiona ultimele retușuri pe acest segment, astfel că surprizele pot fi de proporții. În relațiile cu membrii familiei și cu neamurile revin în atenție discuții vechi, aspecte patrimoniale sau, în funcție de situație, aspecte referitoare la afacerile familiale. Ambientul domestic este destul de tensionat și foarte ușor se poate ajunge la conflicte pe termen lung.

De-a lungul anului te vei concentra foarte mult pe propria ta persoană și pe nevoile tale reale, astfel că toate celelalte relații rămân într-un con de umbră. Din acest motiv, membrii familiei îți pot face tot soiul de reproșuri fondate.

Vei fi nevoit de împrejurări să te implici în treburi domestice. Poate fi vorba și despre îmbunătățirea condițiilor locative, de schimbarea reședinței, despre vânzări și achiziționări de bunuri patrimoniale.

Foarte importante sunt în acest an studiile și călătoriile. Datorită frământărilor din segmentul muncii s-ar putea să fii nevoit să-ți îmbunătățești competențele profesionale, depunând eforturi serioase în acest sens. Poți aborda cu succes studii pentru plăcerea ta personală sau pentru segmentul profesional. De asemenea poți călători în scop turistic sau de agrement.

Sănătatea rămâne în continuare vulnerabilă, evidențiindu-se afecțiunile deja cunoscute. De mare folos îți sunt sfaturile specialiștilor în sănătate, odihna, reorganizarea stilului de viață, concentrarea forțelor pe ceea ce îți este ție de folos.

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2019: trasează planuri de viață pe termen lung; fii cât mai discret în peisajul cotidian și evită să-ți divulgi intențiile sau opiniile; ocupă-te și de cei dragi, echilibrându-ți eforturile pentru satisfacerea nevoilor tale personale și ajutorarea celorlalți; fii deschis la schimbări și unde nu știi întreabă, studiază, documentează-te.

Cugetarea anului 2019 pentru Capricorni: „Întotdeauna să procedezi corect. Acest lucru îi va bucura pe unii dintre oameni și-i va surprinde pe toți ceilalți.” – M. Twain


Varsator

Energia anului 2019 te predispune la schimbări majore de mentalitate și de fel de a fi. Îți este favorizată interiorizarea, discreția, orientarea eforturilor spre propria ta ființă și spre satisfacerea propriilor tale nevoi personale și profesionale.

Sănătatea este foarte vulnerabilă pe tot parcursul anului, fiind slăbită și datorită forfotei sociale din preajma ta. Ai nevoie de odihnă, relaxare, meditații în locuri sfinte, dar și sfaturile sau ajutorul unor specialiști în domeniul medical. De mare ajutor îți sunt terapiile neconvenționale, astfel că abordarea lor ți-ar aduce benefii pe termen lung.

Schimbarea este cuvântul de ordine în multe segmente de viață, iar a te opune ei înseamnă regres și blocare în situații și relații total nepotrivite. Poate părea dificil la prima vedere să accepți că atât lucurile, cât și oamenii se schimbă, dar la o a doua privire vei consta că de fapt este foarte ușor și chiar amuzant uneori.

Anturajul apropiat format din prieteni, rude, vecini a beneficiat din 2011 încoace de influxurile planetei tale preferate Uranus care se află în Semnul Berbecului. Până pe 6 Martie, aceste relații mai sunt influențate de această planetă, într-un mod foarte provocator. Vei fi nevoit să renunți la unele persoane considerate dragi și de încredere până nu demult, datorită unor divergențe de opinii sau datorită aflării unor secrete personale care îți aduc prejudicii într-un anume fel. Este bine să privești obiectiv la acest persoane și să renunți rapid la acelea care s-au dovedit înșelătoare. Trădarea de la și prin prieteni este o temă importantă a întregului an 2019. Partea bună a acesor situații constă în faptul că se conturază alte personaje în preajma ta, care îți vor fi sincer alături pe termen lung.

Din 6 Martie, Uranus se va muta în Semnul Taurului, oferindu-ți discret deocamdată în 2019, efecte în segmentul relațiilor familiale și în segmentul domestic. Vor începe acțiuni de anvergură referitoare la tot ce ține de casă, domiciliu, bunuri patrimoniale. Îmbunătățirea condițiilor de locuit, reparații, renovări, schimbarea reședinței, demersuri pentru obținerea unor moșteniri.

Relațiile cu membrii familiei și cu neamurile se dinamizează spectaculos, fiind posibile discuții aprinse, activarea unor conflicte vechi sau demararea altora noi, aflarea unor secrete de familie de care ai nevoie pentru a rezolva chestiuni patrimoniale. Unii membrii ai familiei pot avea nevoie de sprijinul tău și ar fi bine să-l acorzi necondiționat.

Eclipsele din acest an îți trimit influxuri deosebite și cu efecte pe termen lung în segmentul sănătății, în relațiile parteneriale, în segmentul muncii și al relațiilor profesionale. Se recomandă prudență și discreție. Solicitările mentale și fizice vor fi mari, astfel că se pot activa afecțiuni vechi în moduri dificil de ameliorat.

Pe Semnul zodiacal al Capricornului se formează trei eclipse în acest an, care te predispun la interiorizare, îți activează intuiția, visele și viziunile premonitorii. Prima pe 6 Ianuarie este o eclipsă parțială de Soare care îți deschide un culoar de comunicarea cu Ierarhiile divine, aflând astfel informații utile atât în plan personal, cât și în plan profesional. Foarte accentuate devin conflictele mocnite din sfera muncii și jocurile de culise. A doua eclipsă din Capricorn se formează pe 17 Iulie, fiind o eclipsă parțială de Lună. Este un moment care va marca un apogeu al stării de sănătate și al situației de la locul de muncă. Pe 26 Decembrie se construiește ultima eclipsă din acest an, tot în Capricorn, și anume o eclipsă inelară de Soare, moment care va declanșa începutul unei etape de viață personală și profesională.

Relațiile parteneriale se evidențiază în mod special la formarea unei eclipse totale de Lună pe 21 Ianuarie în Semnul zodiacal al Leului. Urcușuri și coborâșuri, provocări ciudate. De asemenea vor intra în discuție și colaborările profesionale, fiind nevoie de rediscutarea unor termeni și a unor condiții de desfășurare a oricărui tip de colaborare. Unele parteneriate se vor reconfigura sau finaliza definitiv, după caz.

La locul de muncă se deschide o etapă începând cu 2 Iulie, când se formează o eclipsă totală de Soare pe Semnul Racului. Modificări ale regimului muncii, ambientul profesional capătă iz conflictual, apar sarcini de lucru noi. Posibil chiar să-ți schimbi locul de muncă sau domeniul de activitate. Din nou se evidențiază aspecte referitoare la sănătate.

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2019: detașează-te de tot și toate; meditează în locuri sfinte; stai de vorbă cu oameni erudiți, experimentați în ale vieții; privește partea plină a paharului vieții tale; îngrijește-te pe îndelete; înconjoară-te de oameni de bună calitate și învață de la ei orice, chiar și banalități; ai încredere că totul se desfășoară spre binele tău suprem.

Cugetarea anului 2019 pentru Vărsători: „Talentul este abilitatea de a-ți găsi propriul destin.” – T. Mann


Pesti

Un an cu multe schimbări relaționale, fiind posibil ca spre finele lui să ai cu totul alte personaje în preajma ta. Caruselul de evenimente din sfera relațională va atrage după sine reconfigurarea planurilor personale și profesionale. Toate acestea vor avea o legătură importantă și cu segmentul financiar. Este posibil să cheltuiești sume mari de bani pe cadouri și favoruri pentru cei dragi sau pentru diverse prejudicii.

Din 2011 încoace, segmentul financiar, în mod special secțiunea venituri obținute din munca proprie au primit influențele planete Uranus aflată în Semnul Berbecului. Până pe 6 Martie, Uranus te va ajuta să revizuișeti chestiunile financiare care țin de veniturile și favorurile din câmpul muncii. Răsturnările de situații pot fi de proporții, mai ales în ceea ce privește cheltuielile. De asemenea, sursele tale de venit se vor schimba din acest an, dar cumva tot ce ține de bani și bunuri se va stabiliza definitiv.

După 6 Martie, planeta Uranus se va muta în Semnul Taurului, creându-ți efecte nebănuite în segmentul relațiilor cu anturajul apropiat. Încet, sigur și discret vor dispărea din preajma ta prietenii vechi, unele rude chiar, pregătindu-se terenul pentru alte personaje valoroase care îți vor fi alături vreme de mulți ani de acum încolo. De asemenea, studiile și călătoriile de orice fel vor fi favorizate pe termen lung. Schimbul de informații, activitățile culturale, implicarea în diverse forme de instruire vor fi accentuate, ajutându-te să faci salturi evolutive importante.

Mentalitatea ta intră într-un amplu proces de restructurare, astfel că poți avea momente sau chiar perioade în care să fii foarte confuz, neștiind ce să faci. În aceste momente apelează la cineva drag și de încredere, care să te ajute să-ți păstrezi obiectivitatea și simțul racordării la planul material. Visarea cu ochii deschiși este periculoasă în 2019, iar ajutorul venit de la o persoană competentă este valoros.

Cele cinci eclipse care se formează de-a lungul acestui an îți oferă efecte în relațiile cu prietenii, cu protectorii și cu admiratorii din planul socio-profesional, în relațiile amoroase și în relațiile profesionale. De asemenea vor intra în discuție locul de muncă, implicațiile sale și sănătatea.

Trei eclipse se formează în Semnul Capricornului și anume pe 6 Ianuarie o eclipsă parțială de Soare, pe 17 Iulie o eclipsă parțială de Lună și pe 26 Decembrie o eclipsă inelară de Soare. Toate îți vor activa relațiile de prietenie, deschizând și finalizând etape. Se vor intensifica discuțiile și acțiunile cu aceste persoane. Se recomandă prudență și discernământ, deoarece mulți vor purta măști binevoitoare, iar în spatele lor se ascund interese meschine. Este vremea să renunți la oamenii care s-au dovedit falși și obstacole în calea progresului tău.

Tot sub influențele eclipselor din Capricorn va intra și abordarea unor proiecte socio-profesionale. Se reconfigurează secvențe din aceste proiecte și altele încep să se desfășoare. Totuși există detalii ascunse care împiedică bunul mers, detalii pe care doar le simți, însă nu le poți controla sau cunoaște exact. Părerile unor oameni de încredere te ajută mult în acest sens.

Pe 21 Ianuarie se va construi o eclipsă totală de Lună în Semnul Leului, moment ce vor marca reconfigurări la locul de muncă. Se pot schimba condițiile de lucru, se pot finaliza unele sarcini, dar apar altele și mai importante, iar relațiile colegiale sunt provocatoare. Poți afla informații prețioase referitoare la conflictele și la jocurile de culise din sfera profesională.

Sănătatea este răscolită de această eclipsă construită în Semnul Leului. Dozează-ți eforturile și selectează prioritățile, deoarece tumultul din preajmă te poate obosi și chiar îmbolnăvi pe termen lung. De bun augur îți sunt dialogurile cu specialiștii în sănătate și odihna regulată.

Relațiile cu cei dragi, relațiile sentimentale se vor evidenția în luna Iulie, mai ales începând cu data de 2, când se formează o eclipsă totală de Soare în Semnul Racului. Este un început de etapă amoroasă, în care iubirea și implicațiile ei vor căpăta valențe noi pentru tine.

Instrucțiuni de folosire armonioasă și echilibrată a contextului astral din 2019: găsește un echilibru între nevoile tale personale și cele ale persoanelor dragi din viața ta; stabilește un buget de cheltuieli și investiții; alege-ți vorbele și gesturile cu grijă, deoarece cuvintele spuse de tine vor avea o influență foarte mare asupra celorlalți; învață, instruiește-te, documentează-te în permanență cu informații necesare mai ales în segmentul socio-profesional; renunță la persoanele care se implică nepermis de mult în viața ta; deschide-te sufletește și mental spre oameni valoroși.

Cugetarea anului 2019 pentru Pești: „Pentru spiritele mari și nobile, curiozitatea este prima și ultima pasiune.” – S. Johnson




Multumim



loading...
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu