Share

UPC Romania, modificari in grila digitala


Începand de astăzi, 28 februarie 2019, grila digitala UPC Romania s-a imbogăţit cu doua noi posturi de televiziune, dupa cum urmează:

- 95 - Bucuresti TV HD
- 654 - Orizont TV

De asemenea, canalul Golf Channel HD a fost eliminat din grila UPC, pachetul Sport.




Lansata in 2016, Bucuresti TV HD este o televiziune regională generalistă, avand in grila sa de programe emisiuni de actualitate, politică, administrație, economic, social, învățământ, sănătate, cultură, sport, turism și divertisment. Bucuresti TV apartine de trustul de presă Mixmedia SRL, alături de televiziunile Travel Mix si VPTV și de postul de radio Best FM.

Orizont TV este o televiziune dedicata iubitorilor muzicii populare, fiind infiintata in anul 2012 in Targu Lapus, Maramures.

Bucuresti TV si Orizont TV se numără printre noile posturi intrate în lista must carry 2019 - posturi care trebuie preluate obligatoriu de către companiile de cablu - alaturi de Magic TV, Rock TV, Cinethronix, Medika TV, Kapital TV și NCN. Astfel, este de asteptat ca in perioada urmatoare UPC sa introduca in grila sa digitala si canalele Cinethronix, Medika TV, Kapital TV și NCN.

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu