Share

Masked Singer, noul show Pro Tv debuteaza vineri, 11 septembrie

Pro Tv anunta debutul Masked Singer România, o competitie in care intra 12 vedete purtând măști și costume elaborate pentru a ascunde cel mai bine păstrat secret din istoria televiziunii: identitatea lor.

Show-ul debuteaza vineri, 11 septembrie, de la ora 20:30, la PRO TV.

În fiecare săptămână, măștile vor cânta și se vor duela între ele ca să-și securizeze un loc în etapa următoare a show-ului, dar și pentru a păstra ascunsă identitatea lor. Înainte de a urca pe scenă, fiecare mască va oferi celor patru detectivi, Ana Morodan, Inna, Codin Maticiuc și Horia Brenciu, o serie de indicii care să-i ajute să descopere cine se ascunde de fapt în interiorul ei.

Unele indicii îi vor ajuta, altele îi vor putea băga și mai tare în ceață. Pe scenă, personajele vor interpreta melodii care vor putea și ele să contribuie, ca indicii, la povestea celebrității din mască. În fiecare ediție, cel mai slab interpret al serii va părăsi emisiunea și își va scoate masca în fața tuturor.

Cine se ascunde sub mască? – aceasta este întrebarea care va fi pe buzele tuturor românilor în această toamnă. Actori, campioni olimpici, cântăreți, peste 2 miliarde de vizualizări la videoclipurile în care apar pe Internet.
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu