Share

Canale noi la Digi

Începand de astăzi, 21 decembrie 2021, grila Digi Cablu s-a imbogăţit la nivel national cu sase noi posturi de televiziune: Atomic TV, B1TV HD, Arcadia HD, Realitatea Star HD, Realitatea Sportivă HD si TraLaLa HD.


Atomic este o televiziune cu profil muzical, avand un playlist special - muzica romaneasca a anilor 2000. Este de altfel si perioada in care Atomic TV era unul dintre cele mai vizionate posturi muzicale din Romania. S-a lansat in 1999, si-a incetat emisia in 2006 si dupa 15 ani emite din nou in retele de cablu din Romania.

B1 TV este unul dintre cele mai importante canale de stiri din Romania. Din luna mai a anului 2021 acest post emite si în rezoluție High Definition.

Televiziunea Arcadia are o grila de programe destinata iubitorilor de calatorii. Televiziunile Realitatea Star HD și Realitatea Sportivă HD au fost lansate la inceputul lunii decembrie 2021. Desi au tematica de monden, respectiv sport, pentru moment cele doua televiziuni preiau aproape integral emisia postului Realitatea Plus.

Lansat ca un canal de YouTube în anul 2012, TraLaLa TV a primit licenţă de emisie de la CNA în decembrie 2020 si are o grila de programe bazata poe clipurile pentru prescolari si scolari care au atras milioane de vizitatori din tara si nu numai.








Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu