Share

Pro TV Live Online


Vizionati gratis Pro TV, accesand: - https://protvplus.ro/portal/page/channel-protv-home/
(necesita autentificare gratuita)





Pro TV este cel mai important canal privat de televiziune din Romania. Lansat in 1995, Pro TV a reusit prin emisiunile, stirile, show-urile, serialele si filmele difuzate sa aduca un suflu nou pe piata audiovizuala din Romania si sa ocupe intr-un timp relativ scurt prima pozitie din punctul de vedere al audientelor.
O parte a romanilor identifica Ziua Nationala a Romaniei cu Ziua Pro TV, postul de televiziune controlat la inceput de Adrian Sirbu, intrand in casele romanilor in data de 1 decembrie 1995, odata cu deja celebrul "Buna seara Bucuresti! Buna seara Romania!" al Andreei Esca. Imediat dupa lansare, PRO TV a difuzat productii proprii (majoritatea formate internationale de succes), aducand pentru prima data in discutie termenul de "vedeta de televiziune". Au fost emisiunile lui "Floooorin" Calinescu ("Ora 7. Buna dimineata", "Te uiti si castigi", sau "Chestiunea zilei") a fost "SuperAbracadabra" cu Marian Ralea si Dana Rogoz, "Stii si castigi" sau "Roata norocului" cu Mihai Calin, "Pretul corect" cu Stelian Nistor", "Procesul etapei" cu Ovidiu Ioanitoaia, "Profetii despre trecut" cu Silviu Brucan si Lucian Mandruta, "Profesiunea mea, cultura", cu Nicolae Manolescu, a fost "Generatia Pro" sau "Danzez pentru tine".
Toate aceste emisiuni nu se mai difuzeaza astazi, insa PRO TV a tinut pe parcursul acestor 25 de ani stacheta ridicata si a raspuns permanent cerintelor pietei, reusind si astazi, prin productiile sale sa fie in topul televiziunilor din Romania, alaturi de Antena 1 sau Kanal D.
"Romanii au Talent", "Vocea Romaniei", "La Maruta", "Gospodar caut pereche", "Ce spun romanii", "Ferma", "Imperiul Leilor", "Masked Singer Romania" sau "Visuri la cheie" sunt doar cateva din show-urile de televiziune marca PRO apreciate de telespectatorii din Romania si din Diaspora.
Iubit si hulit deopotriva, serialul "Las Fierbinti" aduce la fiecare difuzare varfuri de audienta impresionante, Bobonete, Celentano, Firicel, Bobita, Dorel, Giani sau Aspirina fiind deja la sezonul 18 al serialului.
Componenta sportiva nu a lipsit niciodata din grila de programe Pro TV, in prezent postul de televiziune difuzand toate meciurile de fotbal disputate de Nationala Romaniei in preliminariile Campionatului Mondial si in Nations League. De asemenea, Pro TV a transmis in direct si turneul final al EURO 2020.




Vizionati si PRO TV NEWS

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 comentarii:

  1. Mai baga-ti si alte filme,nu tot aceleasi in fiecare an,Tres metros sobre el cielo,de ce nu il bagati?,lumea ar vrea sa il vada si la televizor si ar fi foarte incantati de el!

    RăspundețiȘtergere
  2. in fiecare an e singur acasa 123 sau denis pericol public sau alte PROstii americane ... asa le e setat serverul :))

    RăspundețiȘtergere
  3. FINALA CHAMPIONS LEAGUE O VEDEM AICI?

    RăspundețiȘtergere
  4. de ce nu se incarca tv online? nici aici vad ca nu merge ptrea bine. pacat,,,uite asa ne rupem cu totul de programele de acasa

    RăspundețiȘtergere
  5. Oare exista vreo televiziune cu adevarat libera in Romania, impartiala, nepartinitoare si care sa nu manipuleze la greu? Eu cred ca nu. Toate se subordoneaza unor interese de grup. Ioate incearca sa denigreze sau sa transmita mesaje subliminale.

    RăspundețiȘtergere
  6. Avind privilegiul sa comenteze o partida de avergura Real Madrid- Liverpool ce rusine de comentatori. Pacat ca a murit Cristian Topescu si Romania nu are un comentador pentru ca cei din fata televizoarelor sa poata disfruta de o asemenea partida de fotbal. RUSINE RUSINE RUSINE..............RUSINE RUSINE pentru comentatori care prin comentariul lor lasa clar ca au o favorita. Daca nu stiu sa-si faca meseria sa lase pe altii care probabil sunt mai competenti. Mai baieti sunteti o RUSINE pentru meseria voastra. Fiti impartiali si faceti-va datoria de a comenta jocul. Daca tot va place Liverpool solicitati un post de maturor in vestiarele din Liverpool. Lasa-ti pe cei competenti sa comenteze. Pacat ca nu sunt in Romania ca va promit ca ma prezentam si faceam reclamatie la directorul PRO TV. Domnule director vizionati on nou aceasta partida si luati o decizie. Pune-ti persoane responsabile Baieti cu parere de rau REAL MADRID ESTE REAL MADRID!!!!!!!! SALUTATI CAMPIOANA CAMPIOANELOR. Suuuuuuuuuuuu

    RăspundețiȘtergere
  7. De ce nu putem vedea Romania - Islanda?

    RăspundețiȘtergere
  8. gata?! asta a fost cu stream-ul. de ieri gata

    RăspundețiȘtergere