Share

Kapital TV

- https://tvgo.orange.ro/




Kapital TV este un post de televiziune regional, cu emisie 24 de ore din 24. Avand sediul central in Petrosani, Kapital TV emite prin intermediul societatilor de cablu, fiind receptionat in judetele Hunedoara, Gorj, Alba, Caraş-Severin, Timiş şi Arad. Grila sa de programe cuprinde stiri in informatii regionale - “Info Kapital”, emisiuni sociale, talk-show-uri, filme seriale sau filme artistice. Din 1 aprilie 2019, odata cu intrarea in lista must carry 2019, Kapital TV poate fi urmarit la nivel national in retelele UPC, RCS&RDS si Telekom.


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comentarii:

  1. Cum facem diferenta intre moaste, trupuri neputrezite, si trupuri neputrezite datorita pacatelor grele, blestemelor, legaturii de la preot etc? dar cum facem diferenta intre moaste si oseminte normale, cred ca ati auzit de cazul cand nu erau moaste la o biserica, ci oase de animale...atunci cum lear fi putut deosebi?

    RăspundețiȘtergere
  2. De ce există sihaştri care după o viaţă de indubitabilă sfinţenie aleg pe câte cineva care să-i îngroape în locuri la fel de pustii precum cele în care au şi trăit, legându-i cu limbă de moarte ca identitatea acestor morminte să rămână necunoscută?

    RăspundețiȘtergere
  3. Fac moaștele minuni sau doar credința?

    Când mii de credincioși sărută moaștele unui sfânt sau ale unei sfinte nu există riscul unei îmbolnăviri? Dacă unul sau mai mulți dintre ei sunt purtătorii unor microbi sau viruși nu se creează astfel ocazia transmiterii unor boli infecțioase, poate chiar favorizarea unor epidemii? Să ne gândim că vine iarna și a început „sezonul” de gripă și viroze pulmonare…

    RăspundețiȘtergere
  4. Parinte, cand se sta la rand la nchinare pt o icoana facatoare de minuni sau moaste, e rumoare, si atunci nu am dispozitie sa ma rog si parca nu ne putem ruga nici in liniste, parca e goala mintea si nu-ti gasesti cuvintele abia zici o rugaciune . cum sa ne adunam mintea si sa ne rugam corect la sfintii ai caror moaste urmeaza sa ne inchinam. daca se citeste acatistul la coada e pacat, e mandrie slava desarta?

    Inafara de atingerea si sarutarea sf moaste, putem sa atingem lucruri de ele ? acele lucruri , haine etc se sfintesc sunt curatite? ajuta daca ating lucruri de sf moaste?

    -De ce este necesar ca un credincios să se închine și să sărute sfintele moaște?

    De ce se înghesuie credincioșii, la praznice, să se închine la moaștele aflate în biserici? Ele sunt acolo tot anul…

    cum ne comportam in fata icoanelor, in fata icoanelor facatoare de minuni? exista icoane facatoare de minuni si icoane care nu fac minuni ? sau orice icoana sfintita de preot are acest har numai cheia este credinta noastra?


    Daca ne inchinam la sf moaste cu trup intreg de sfant sau la particele inseamna ca la trup intreg e mai mult har si la particele mai putin ? De ce exista sfinti necunoscuti care nu sunt insemnati undeva?

    Cum trebuie sa ne comportam cand ne aflam in preajma Sfintele icoane?
    Ce trebuie sa facem cand ne aflam langa Sfinte moaste,cum le aducem cinstirea cuvenita?



    Ne putem ruga unui Sfant incepand cu : "Slava tie Sfinte...."?


    Care e scopul cinstirii sf moaste, ce trebuie sa inteleaga omul cand are in fata sfinte moaste ?


    Ne putem ruga in fata unei picturi care reprezinta un Sfant,chiar daca pictura nu a fost Sfintita la biserica de catre preot?

    RăspundețiȘtergere