Share

Mircea Badea, mesaj surpriza pentru Gabriel Cotabiță

Mircea Badea a transmis un mesaj pentru Gabriel Cotabiță care, în aceste momente, trece prin clipe de cumpănă.

"Sunt un admirator și un amic de la distanță al lui Gabi Cotabiță. L-am cunoscut, am și lucrat împreună, are o minte impecabilă. Inima i-o va repara doctorul Bradisteanu. Forță!!!", a scris Mircea Badea pe contul său de Facebook.

Gabriel Cotabita este in stare stabila, supravegheat de medici, dupa ce a suferit un stop cardio-respirator si a ajuns la Spitalul de Urgenta Floreasca, din Capitala.

"Vestile nu sunt bune deloc pana la aceasta ora. Trebuie sa vedem cat de mari sunt leziunile cerebrale, avand in vedere ca nu i s-a oxigenat creierul timp de cateva minute. Medicii sunt rezervati, asteptam o minune. Ne rugam cu totii pentru el, trece prin momente dificile. Nu este adevarat ca a facut embolie si nici ca i s-a montat un stent. Nici vorba de asa ceva", a declarat Horia Moculescu, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Gabriel Cotabita, pentru CANCAN.ro.


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comentarii:

  1. Din ce in ce mai multi oameni lucreaza cu noi si sunt multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala a cartilor electronice. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: razvan.lead_2011@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere