Share

Radu Banciu, atac la Alina Gorghiu: Nu știți ce înseamnă respect

Radu Banciu a vorbit, duminică seară, în cadrul emisiunii ”Lumea lui Banciu” de pe B1 TV, despre mesajul copreședintelui PNL Alina Gorghiu, postat pe Facebook, cu ocazia zilei Tineretului, pe 2 mai.

"Alina Gorghiu în calitate de prima tânără a țării ne trasmite un mesaj: Tinerii sunt cei care în noiembrie 2014 au influențat decisiv rezultatul alegerilor prezidențiale. E un început a la Crin Antonescu, pentru că doamna Gorghiu începe cu sfârșitul. Datorită lor, România merge astăzi pe un drum al respectului față de lege și al normalității. Aroganța, abuzul, minciuna au pierdut, fiindcă tinerii nu au simțit la fel ca PSD și pentru candidatul acestui partid letal pentru democrație", a afirmat Banciu.

"Voi v-ați făcut datoria, este rândul vostru. Respect, a scris Alina Gorghiu, aproape nemțește, pentru că la nemți se folosește cuvântul asta foarte mult și la arabi. Nemții îl folosesc dintr-un clișeu. Eu cred că dumneavoastră nu știți ce înseamnă respect. În primul rând dacă respectați tineretul acestei țări, nu începeți cu noiembrie 2014, care deocamdată nu a schimbat nimic în viața acestei țări", a mai spus el.

"Ați fi putut s-o luați, de exemplu, cu tot ce nu i-a oferit țara și dumneavoastră și partidul dumneavoastră și alte partide românului până acum în toți acești ani. Să știți că acum nu mai suntem chiar așa de tineri. În noiembrie 2014 nu ne-a mai prins atât de tineri cum ne-a prins, de exemplu, martie '90. Dumneavoastră ori nu erați născută încă în martie '90, ori vă faceți că nu știți. Deci atunci când aduceți un omagiu din senin tineretului în această țară, luați-o mai din timp un pic că am mai îmbătrânit și noi. Asta nu mai e tinerețe în noiembrie 2014, nu ne aduce nimic nou. Poate niște fire de păr alb în cap", a completat Radu Banciu.

Sursa: dcnews.ro

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu