Share

Acuze dure din partea unui apropiat Pro TV: Postul i-a dat bani fetei din Vaslui pentru a apărea în emisiunea "La Măruță"

Pro TV i-ar fi dat bani fetei din Vaslui care a fost violată de șapte tineri, pentru a apărea în emisiunea "La Măruță".

Fost producător al știrilor Pro TV, Septimiu Sărățeanu scrie pe Facebook că are informații conform cărora Pro TV i-ar fi dat bani fetei pentru a intra în direct, metodă folosită în general de presa tabloidă.

"Am informatii ca PRO TV chiar ar fi platit bani femeii abuzate sau familiei acesteia pentru a o determina sa apara in emisiune. Acest lucru se practica la toate emisiunile de tip tabloid .
Daca acest lucru se confirma este de o gravitate exceptionala, mai grav chiar decat si celebrul caz Baia Mare in care tot un reprezentant al PRO TV informa in direct sotia unui pilot de avion despre decesul acestuia", susține Spetimiu Sărățeanu.

Septimiu Sărtățeanu este de părere că PRO TV va primi amendă de la CNA pentru emisiunea respectivă sau chiar i se va întrerupe emisia pentru 10 minute, "ceea ce ar însemna crucea pusă pe imaginea celui mai bun post de televiziune din România".

Citeste mai departe: http://www.dcnews.ro

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu