Share

Mircea Badea, la schimbat de scutece: "Bomba nucleara!" - VIDEO

Mircea Badea a povestit, în ediţia de marţi a emisiunii În Gura Presei, drama olfactivă prin care a trecut când şi-a schimbat pentru prima oară băieţelul.

„Vreţi să vă povestesc cum l-am schimbat pentru prima oară în viaţa mea pe fiul meu? Adică nu l-am schimbat cu alt copil, l-am schimbat pe el pentru că făcuse căcăciuc”, a spus Mircea Badea.

“Copilul meu e un bebeluş, un bebeloi aşa... Şi eu nu prea am mult timp şi nici ocazii să stau cu el. Uitaţi, el este, ca să faceţi cunoştinţă cu Purciuc. Este, după părerea mea, un copil extraordinar de frumos şi miroase foarte frumos în mod natural. (...) La un moment dat, rămân eu singur cu mama lui acasă, şi cu el, desigur. Şi mama lui, din cauza unor zile istovitoare, zice: „Eu dacă nu dorm acum, o oră, o să mor”. Zic „du-te de te culcă, stau eu cu copilul”. Nimeni n-are încredere să mă lase cu copilul mai mult de 5 minute", a povestit Mircea Badea."Un copil mic şi frumos, care miroase frumos în mod natural, când face căcăciuc, practic dă bomba nucleară. Prietene, se scorojesc pereţii. Adică ai senzaţia că îţi va pica tacanul în cap. Frătiuer, nu aveam masca de gaze la-ndemână", a mai spus realizatorul emisiunii În Gura Presei.

Sursa: antena3.ro

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu