Share

Unul dintre fondatorii Media Pro ataca dur: E trist că Pro TV isi face treaba cu Ruby, Vica, Doinita si Dorian

Doina Gradea, fosta șefă a Pro TV Internațional și mulți ani asistenta personală a lui Adrian Sârbu, a comentat pe Facebook ultimele producții ale Pro TV, Super Trip și Vorbește lumea.

„Super Trip, al 2-lea chix al PRO TV intr-o singura saptamana”, scrie Doina Gradea, unul dintre membrii fondatori ai grupului Media Pro, unde a lucrat din 1992 și până anul trecut, când a fost concediată.

“De data asta vorbim de Prime Time, cel mai scump slot orar din televiziune, unde se presupune ca ai “the best of programming” ca sa iei caimacul publicitatii si sa cresti brandul”, continuă Gradea.

“La un calcul minim, nu e nici o sansa sa acoperi din publicitate costurile acestei productii”, scrie fostul manager al Pro TV Internațional.

Despre vedetele care apar la Super Trip și Vorbește lumea: “Ce mi se pare trist e ca, mai nou, Pro TV isi face treaba cu Ruby, Vica, Doinita si Dorian, eternii concurenti din emisiunile Pro TV. “

Doina Gradea este unul dintre membrii fondatori ai grupului Media Pro. A venit în 1992, când exista doar agenția de presă Mediafax, iar în anii 90 a fost asistenta personală a lui Adrian Sârbu și apoi Corporate Affairs al companiilor conduse de acesta.

Sursa: http://www.paginademedia.ro




Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu