Share

VIDEO. Robbie Williams, concert fabulos la Bucuresti in fata a 60.000 de oameni

Concertul susţinut de cântăreţul britanic Robbie Williams în Piaţa Constituţiei a început în jurul orei 21.00, cu piesa "Let me entertain you", peste 60.000 de fani, majoritatea tineri, fiind prezenţi la eveniment.

A doua piesă cântată de Robbie Williams a fost "Rock DJ", după care artistul a salutat publicul în limba română: "Bună seara, Bucureşti!".

"Sunt foarte faimos aici, permiteţi-mi să mă prezint: numele meu e Robbie fucking Williams, aceasta este trupa mea şi, pentru următoarele două ore, ne vom distra împreună", a continuat starul britanic, de data aceasta în limba engleză.

În timpul concertului au avut loc mai multe momente speciale. Astfel, la un moment dat, tatăl artistului a urcat pe scenă pentru a cânta împreună piesa "Better man".

Ulterior, Robbie Williams a coborât de pe scenă şi a ales o tânără din public cu care a mers "în pat". Decorul de pe scenă era amenajat ca şi cum cei doi s-ar fi aflat împreună într-un pat.

De asemenea, starul britanic a interpretat piesa "Freedom" şi apoi i-a cântat, împreună cu publicul, "La mulţi ani!" lui George Michael, a cărui zi de naştere a fost pe 25 iunie.

Artistul a comunicat foarte mult cu fanii, coborând de mai multe ori de pe scenă pentru a-i saluta.

Robbie Williams a declarat pe scenă la finalul concertului pe care l-a susţinut, vineri seară, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti că nu ştia că este atât de iubit în România şi că speră că publicul s-a distrat, făcând aluzie la titlul turneului pe care îl susţine în prezent, "Let me entertain you".

La finalul concertului din Piaţa Constituţiei, care a durat aproape două ore, Robbie Williams a interpretat piesa "Angels", urmată de un cover după melodia "My Way". Artistul a părăsit scena pe refrenul piesei "Angels" cântat de fani, nu înainte de a primi un steag al României.


Sursa: youtube.com







Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu